امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰

(06-07-2017، 10:55)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:52)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:50)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:48)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ رشته ای :1sprite_05:
اسمشم نشنیده بودم
خخخ Big Grin

داروسازی منظورمه 

کلا استرس دارم خب  Exclamation سهند جان
آهان
باو استرس چیه آخه
ایشالا قبول میشی داروسازیو منم خیلی دوس دارم
چ رتبه ای میخواد حالا؟؟
زیره پنج هزار ولی من پنجاه هزار 

اصلا اینطور نبودما یهو زده شدم از درس عید حسابی خوندم بعدش ول کردم هی گفتن بخون گوش نکردیم Undecided

دارو و 5000؟
روزی یه صفحه هم میخوندی تا الان تموم بودا :|
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(06-07-2017، 10:56)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خوب زیر 5000 ک خیلی خوبه
مطمعنی؟؟
ما فامیلمون 2000 آورد فیزیو تراپی ب زور قبول شد چ برسه ب داروسازی

مطمعنی یه صفر جلوش نذاشته ؟ نه باو اگه گفته 2000شده فیزیوتراپی رفته مطمعن باش دروغ گفته با 2000 پزشکی هم میشه اورد چه برسه دارو Exclamation
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ 104

(06-07-2017، 10:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:52)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردماا!!

شیوا جون خوب تو هم بهش توهین کردی دیگ :/

اخر سر ولی اون بد جواب داد ...
سلام گلم 
کسی در حالت تدافعی هست توهین نمیکنه جواب توهین رو میده این خیلی متفاوته!
جایی شخصیتش خورد شد؟من شروع کننده بودم؟
حق گرفتنیه در صورتی ک دیدید حقتون داره پایمال میشه تمام تلاشتون رو باید بکنید
شیوا خوب تو هم حرفای قشنگی بهش نزدی..
بخون دوباره :||

کوروش همیشه اشتباه تربن راه رو برای گرفتن حقش انتخاب میکنه..

حقشه :||
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED
(06-07-2017، 10:58)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:55)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:52)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:50)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:48)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ رشته ای :1sprite_05:
اسمشم نشنیده بودم
خخخ Big Grin

داروسازی منظورمه 

آهان
باو استرس چیه آخه
چ رتبه ای میخواد حالا؟؟

اصلا اینطور نبودما یهو زده شدم از درس عید حسابی خوندم بعدش ول کردم هی گفتن بخون گوش نکردیم Undecided

دارو و 5000؟
اره نهایتشه

چرتو پرت نگو الان حالو حوصله سرزنش ندارم نخوندم حالا باید تاوانشو داد :cool:

(06-07-2017، 10:58)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:56)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمعنی؟؟

مطمعنی یه صفر جلوش نذاشته ؟ نه باو اگه گفته 2000شده فیزیوتراپی رفته مطمعن باش دروغ گفته با 2000 پزشکی هم میشه اورد چه برسه دارو Exclamation
نمیدونم ک
پس قبولی 100 درصد
5000 چیه آخه
اعتماد ب نفس داشته باش
با استرس بدی رتبت کارت شارژ ایرانسل میشه ها
من گفته باشم
_بــ چیـ تشبیــهمـ میکنی؟؟!
+دریــــــــا...
_چــرا؟؟!
+چــون هرچیعـ غمــ داریـ تو خودت غرقـ میکنیـ((:
کنکور دانشگاه ازادو از سراری جدا کردن ک میتونید ازمایشی بدید؟؟؟

(06-07-2017، 11:00)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا خوب تو هم حرفای قشنگی بهش نزدی..
بخون دوباره :||

کوروش همیشه اشتباه تربن راه رو برای گرفتن حقش انتخاب میکنه..

حقشه :||
گلم درست متوجه نشدی 
وقتی حرفای قشنگی زده نمیشه انتظار جواب قشنگ از طرف مقابل احمقانه بنظر میرسه اینطور نیست؟
و این ک قسمت حق رو با خودم بودم کوروش حقی ازش گرفته نشده بود بغیر از اینکه زود قضاوت کرد و با اون سعی در تخریب داشت!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ѕтяong ، IM JUST TIRED
(06-07-2017، 11:00)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:58)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمعنی؟؟

نمیدونم ک
پس قبولی 100 درصد
5000 چیه آخه
اعتماد ب نفس داشته باش
با استرس بدی رتبت کارت شارژ ایرانسل میشه ها
من گفته باشم
عزیزم بیایی بالا بهت میگم رتبه 5000 تو تجربی چیه یعنی فوق خرخون 

ایشالاه که نشه امیدوارم به قوله اون بازیگره تو دوره همی مسی که هستی Big Grin :cool:

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
شیوا اعلام تنفس کن :|
+
سودا نَخَبَر؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(06-07-2017، 11:04).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اعلام تنفس کن :|
+
سودا نَخَبَر؟
دهان ب دهان یا معمولی؟:1sprite_20:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، [ SouL ]
(06-07-2017، 11:00)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 10:58)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داروسازی منظورمه 

آهان
باو استرس چیه آخه
چ رتبه ای میخواد حالا؟؟

دارو و 5000؟
اره نهایتشه

چرتو پرت نگو الان حالو حوصله سرزنش ندارم نخوندم حالا باید تاوانشو داد :cool:

بگرد دنبال سوالای اسون و جواب بده البته من نمیدونم درست در چه حده ولی سوالای عمومی نباید زیاد سخت باشه اونارو جواب بده
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 62 مهمان