03-07-2017، 14:10
(03-07-2017، 14:08)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداش یه قضیه نبود دوتا قضیه قبلش بود بهش نگفته بودم از یه طرف احساس کردم گردن کلفتی میکنه
(03-07-2017، 14:07)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو نمیخواست خیلی اول بحثُ با اون شروع کنی :|
(03-07-2017، 14:05)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین اکانته a lover
(03-07-2017، 14:01)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاید باورت نشه ولی 100% این جُملمو با هرکسی غیر از تو بودم!! :||||||||
(03-07-2017، 13:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موهام نه مگه نمیبینی چیکار میکنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=266281&pid=3344207#pid3344207
شیوا مجازی چای دوستی نیست اگه این حرفو بهت میزدم میگفتی حسودی میکنی خوشحالم چشمات باز شد من موندم تازه هشت سال ازتو کوچیکتره
(03-07-2017، 13:59)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به جون تو نه به جان خودم خداوکیلی میگم علی جدا از شوخی من بخدا هیچ ارتباطی با سودا نداشتم خدامیدونه من اهله دروغ نیستم علی چیزی بگم 95درصدشو باور کن
وقتی کسی از چیزی دفاع میکنه یعنی قطعا یه ارتباطی باهاش داره :V
مثلا اینجوری بود▼
سلام، من اسمم رعناست
موهام مِشکیه ._.* چشامم عَسَلی
عاشق والیبال! بهترین دوستم شهناز..!
و عشقم مَمد
بعدشم شعر، یا چیزای دیگه میزاشتن
+ من یادمه فرید از خاطره کات کردن با دوستش گزاشته بود!
_____
انجمن ام با صفا تر بود با اینکه شاید من اون موقع عضو نشده بودم!
F A R I D با اون عکس روباهش!
اون ستاره بُزُرگا D:
حالا سودا کیه؟ D:
اِی اِی :V
که سره اینکه کوروش بهش گفت یه پا الکسیسی واس خودت باهاش بحث کردم دیگ
میتونستی یه چیز تذکر مانند بش بگی :|
بعدشم اگه دوسش نداشتم بهش نمیگفتم من یه بار ناخواسته دل شکوندم گره افتاد به کارم کلا به..یی شدم