02-07-2017، 11:39
(02-07-2017، 11:34)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حرکتت خیلی غیرِ حرفه ایه :|
(02-07-2017، 11:32)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 11:28)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به شعورِ آدمشم بستگی داره* D: [!]
(02-07-2017، 11:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مثلا میرید بیرون پوست بستنیو چیپسُ پفَکُ و هندونه میندازن همونجا میرن!
یه بار جلوی همون آدما ( خانوادت، دوست ، فامیل) خم شید آشغالا رو جمع کنید بندازید تو سطل! » انگار عروسی میگیرن تو وِجدانت! طرف مقابلت هم یاد میگیره
اصن این خودش فرهنگسازیه ._.
اینجور طرف میگه بعدا اگ اشغال انداختم بیرون جلو این یارو نندازم
من ا بچگی هرسری اشغال انداختم بابام دعوام کرده بخاطر اون تو بچگی میترسیدم اشغال بندازم بابام دعوام کنه ا اون وقت تو ذهنم مونده بخوامم نمیتونم اشغال بندازم یاد اون دعواها میوفتم
+
شهر ما خانه ما، شهرداری، نوکَرِ ما؟! :|
بابات دقیقا چی میگه؟
بچه بودم میگفت سودا اخه چرا اشغال میریزی فک کن اگ منم رفتگر بودم بازم اشغال میریختی ببین این اشغالایی که میریزی رفتگرا مجبورن جمع کنن گناه دارن اخه اکثرا تو شهر میگفت اینارو دقیق اینجوری نبود یکم ساده تر بود الان اینا یادمه
نمیدونم دیگه چی بگم؟ <:
- تو سعی کُن آدم خوبی باشی.."