(12-06-2017، 17:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 16:59)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 16:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 16:43)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 16:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شت..
كآخ روياهاش فرو ريخت فك كنم درسا و پيروانش...
باشه |:
دهه هشتادی رو ترک کن |:
سَر دادنه این شُعارایِ نژاد پرستانه امریست بَس سَخیف |:
همشون نه ولي خيلياشون گودزيلان..!!
هماهنگ ميكنم باهاش o__O
+
نژادپرستانه يا دهه پرستانه؟؟!!
هممون ايراني ايم فك كنم..:|
+ من مشکلی ب شخصه ندارم!
هیچوقت گودزیلا و امثالهم نبودم! ولی تو هم دهه ایام زیاد دیدم خب همه جا آدم اَهلُ نااهل پیدا میشه
جفتش جُفتش
چند تا کشور آریایی پیدا کنیم بگیم هممون جُزو سلسله ماد ها پارت ها و پارس ها ... اینا هستیم حالا بیایم با هم دوس باشیم |:
حرفای تُ ضد اینارو میگه که ایرانیم هستیم!
دیروز پریروز رفتم یوتیوب یه کلیپ رپ افغانی بود ضد ایرانی گوش کردم داشتم میپاچیدم! ((; رفتم کامنت یجوری نوشتم که روحیه افغان ها تخریب نشه
بعد رفتم کامنت های پایینو دیدم همش فُحش به دخترای ایرانی که فلانُ فلانُ کلن مردم ایران*
بعد از اینکه اون کامنتو دادم که ما هم زبونیمو اینا (یخورده روشن فکری که بلکه آدم شن)
یه چیزی ام بهشون گفتم صحنه رو ترک کردم D:
عِبرت انگیزناکه داستانم!
کِلیدِ اسرار :|
خُلاصش اینه که زمانی که مادر به بچه یا برادر به برادر رحم نمیکنه نباید از این حرفای کلیشه ای زد
نا اهل كسيه كه به هموطن خودش رحم نكنه..ميگيري كه چي ميگم (:
رفيق اشتباه داري ميزني براي دفاع..!!
ديدمش o__o
هدف من اوني نيس كه برداشت كردي..!!
+
ما اينجا حرفايي كه رد و بدل ميكنيم..چه من چه درسا چه بقيع..
هدفي جز فان بودن و ايجاد سرگرمي نيس..
خوب خيليا پيگيرن ولي هدف اين نيست..!!
كليشه و ايهام مال بحث هاي جديه...
نه اينجور بحث ها..
با تشكر (:
بیخیال شو |:
شاعر میگه کوروشِ کبیر بود صُلح رو آغاز کرد D:
موفق باشی ((;
(12-06-2017، 17:07)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 17:05)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=401
هماهنگ کُـنید باهم بریم آنلاین بازی کنیم!
((;
ُShell Shock
بريم :|
ثبت نام کن اسمتم بده آنلاین باش
من هاست میشم
+
کس دیگه ای ام بیاد بیشتر خوش میگذره |:
یه رومه 4 نفره 2به 2 میزنیم!