نظرسنجی: آیا با برگزاری مسابقات انجمن موافق هستید؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله شرکت میکنم!جایزه داره!
64.52%
20 64.52%
خیر خوشم نمیاد با اینکه پول میدن!
35.48%
11 35.48%
در کل 31 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ

(12-06-2017، 9:28)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابستوووووووون سلاااااااااامممم
هوووووووراااااااا بالاخره تموم شد

چه جوگیر شدی خواهرم Wink Wink Wink
I Don't Know How a Dark Can Be Light
But I Know a Dark is Evil in Side
 سپاس شده توسط {HoSsein_83}
آگهی
(12-06-2017، 9:29)-YeGaNeH- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:28)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوگیر شدی خواهرم  Wink  Wink  Wink
پدرم دراومدنبایدجوگیربشم؟ Big Grin
خدایی تومدرست تموم میشدجوگیرنمیشدی؟
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط {HoSsein_83}
(12-06-2017، 9:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 8:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه چيزي هست به اسم اشتباه تايپي...اسمش روشه...*اشتباه..!! حالا اگ خيليا دوس دارن سوژه ميكنن براي خودشون..!!

ربظي نداره...فقط حرف من رو اينه كه لطفا از چيزي كه اطلاع ندارين حرف نزنين به قول خودتون شآخ بازي درنيارين..!!

فك كنين ما 30 اسفند 79 ساعت 23/59 دقيه به دنيا اومديم... دلتون به همينا خوشه ديگ  : ) ..

+
در اين حد بگم..
فقط از شما انتظار نداشتم اين كارو مدير عزيز...
يه سري كارا براي بعضيا گذشته..

افسوس.. : )

با تشكر..

سلاین سلاین پدریههههه چی شده؟
+
الان از امتحان برگشتم بسیار خوب بود و فردا و فرداشو فرداش امتحان دارم
سلااام دختر گلم...مشتاق ديدار : )
خوبه خدا رو شكر...خوب بخونيا...
امتحان عمليت كي هس؟؟
+
هيچي ..
يه سريا بار چندمشونه غير مستقيم تيكه ميندازن ما هي سكوت ميكنيم..
يه جا ديگ نميشد جوابشو ندي :/
اون مدير عزيز هم ك..
خود دانند : )
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، {HoSsein_83} ، _Lσѕт_
(12-06-2017، 9:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام دختر گلم...مشتاق ديدار  : )
امتحان عمليت كي هس؟؟
+
هيچي ..
يه جا ديگ نميشد جوابشو ندي  :/
اون مدير عزيز هم ك..
خود دانند  : )

امتحان عملی نیست فعلا الان تئوری ترم اخره ساییده شدم 

موضوع بحث چی بوده؟
+
تو تاپیک شکلک های جدید برای انجمن نظر میزاریم شما هم نظر بدید 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، {HoSsein_83} ، _Lσѕт_ ، -Demoniac- ، Mr. Potato Head
(12-06-2017، 9:31)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:29)-YeGaNeH- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا کارنامه کوفتی نیاد جوگیر نمیشم Dodgy کارنامه لعنتی که بیاد اگه زیر 19 داشته باشم باید با دنیای مجازی بای بای کنم crying
I Don't Know How a Dark Can Be Light
But I Know a Dark is Evil in Side
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، {HoSsein_83}
برادر زاده سلاام
خوبی ؟؟

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mr. Potato Head
(12-06-2017، 9:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام دختر گلم...مشتاق ديدار  : )
امتحان عمليت كي هس؟؟
+
هيچي ..
يه جا ديگ نميشد جوابشو ندي  :/
اون مدير عزيز هم ك..
خود دانند  : )

امتحان عملی نیست فعلا الان تئوری ترم اخره ساییده شدم 

موضوع بحث چی بوده؟
+
تو تاپیک شکلک های جدید برای انجمن نظر میزاریم شما هم نظر بدید 
تلاشتو بكن...ما همه پشتتيم...

اين دوست عزيزمون ميگ هركي تو نوشتنش از علامت تعجب استفاده ميكنه اداي شاخا رو درمياره..!!
خب ايشون بار اولشون هم نبود غير مستقيم از اين كارا ميكنن...از بعد نويسنده شدنم بيشتر به مراتب..
چند دفعه جوابشو ندادم تو موضوع هاي مختلف...
ولي خوب نميشد اين دفعه هم چيزي نگفت..

آره استقبال ميكنيم...
شكلك ها خيلي قديمي شدن ديگ :/
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(12-06-2017، 9:34)-YeGaNeH- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:31)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا کارنامه کوفتی نیاد جوگیر نمیشم  Dodgy  کارنامه لعنتی که بیاد اگه زیر 19 داشته باشم باید با دنیای مجازی بای بای کنم  crying
بای بای هم کنی فایده ای نداره کاریه که شده Big Grin
#چندمی؟
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(12-06-2017، 9:38)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر زاده سلاام
خوبی ؟؟
سلاین عمووووو خوبی چخبر 

(12-06-2017، 9:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين دوست عزيزمون ميگ هركي تو نوشتنش از علامت تعجب استفاده ميكنه اداي شاخا رو درمياره..!!
خب ايشون بار اولشون هم نبود غير مستقيم از اين كارا ميكنن...از بعد نويسنده شدنم بيشتر به مراتب..

آره استقبال ميكنيم...
شكلك ها خيلي قديمي شدن ديگ  :/

خب تا وقتی کسی مخاطب قرارت نداده پس با تو نیست از نظر من کلا نباید این هوایی زدن هارو جدی بگیری من اگه میخواستم جدی بگیرم هرروز بحث و دعوا داشتم هر کس هرجور دلش بخواد تایپ میکنه خب؟اصلا مهم نیست ....

بیا تو تاپیک نویسندگان گلم پشتیبان دخترت باش اینا میخوان منو بخورن تا نگفته بودم ک کسی یادش نبود شکلک میخواد اینجا الان همه استفاده کننده شدنkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_ ، -Demoniac- ، Mr. Potato Head
(12-06-2017، 9:44)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره استقبال ميكنيم...

شكلك ها خيلي قديمي شدن ديگ  :/
خب تا وقتی کسی مخاطب قرارت نداده پس با تو نیست از نظر من کلا نباید این هوایی زدن هارو جدی بگیری من اگه میخواستم جدی بگیرم هرروز بحث و دعوا داشتم هر کس هرجور دلش بخواد تایپ میکنه خب؟اصلا مهم نیست ....

بیا تو تاپیک نویسندگان گلم پشتیبان دخترت باش اینا میخوان منو بخورن تا نگفته بودم ک کسی یادش نبود شکلک میخواد اینجا الان همه استفاده کننده شدنkaffe2

خب شيوايي اين دوستمون كلا چندباره صفات ما رو مخاطب قرار داده بعد پسوند هايي مث شاخ و مستر شاخ :| و اينا رو ميچسبونه..
آخه من پسر به اين خوبي...اجتماعي...كجا همچين صفاتي دارم اخه.. :/
حق با توئه..چشم..

+
شيوا من روم نميشه اونجا بگم ولي يه شكلك بوس هم كم داره...
اونم بايد اضافه كنيم ..!!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان