نظرسنجی: آیا با برگزاری مسابقات انجمن موافق هستید؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله شرکت میکنم!جایزه داره!
64.52%
20 64.52%
خیر خوشم نمیاد با اینکه پول میدن!
35.48%
11 35.48%
در کل 31 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ

(07-06-2017، 8:08)*~*E҉l҉i҉z҉a҉ C҉u҉l҉l҉e҉n҉*~* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا ما هم املا داشتیم خخخخخ
عع چه جالب خخخخ :|

(07-06-2017، 8:16)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 8:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 7:59)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 7:55)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 7:54)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــلامSmile
سلام .-.
چطوری ?? :>

خوبم طُ خوبی؟^__^
منم خوبم ._.
چه خبرا ? املاتو چطور دادی ?? :|

عای معلمی که سرمون بود عالی بود بیست میشم:}
شوور مرا ندیده ای عایا؟:|
ن :/
حتما داره غذا میخوره :|
 سپاس شده توسط _.miss_.em ، IM JUST TIRED
آگهی
(07-06-2017، 8:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین پسرم خوب نیس یه پسر لوس حرف بزنه :|
خیلی وقته ننت از شیر گرفتت ولی نمیدونم چرا درست نشدی :/
می دوستم ن دوست دارم ._.
اگه نمیخوای با ما باشی میتونم بدم جدت ازت نگهداری کنه (شیوا ) :||||>
آفرین ^_^

(07-06-2017، 7:59)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 7:55)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 7:54)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــلامSmile
سلام .-.

خوبم طُ خوبی؟^__^
منم خوبم ._.
عجب بیا تازه منت نگهداریمون هم میذاره عجب دوره زمونه ای شده اگه من لوس حرف میزنم که برو ببین پسرای خیابون چه لوسایی هستند Dodgy

فعلا گایز
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ 18

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ 18
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، _.miss_.em
(07-06-2017، 8:34)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین پسرم خوب نیس یه پسر لوس حرف بزنه :|
خیلی وقته ننت از شیر گرفتت ولی نمیدونم چرا درست نشدی :/
می دوستم ن دوست دارم ._.
اگه نمیخوای با ما باشی میتونم بدم جدت ازت نگهداری کنه (شیوا ) :||||>
آفرین ^_^

ســـــــــــــــلامSmile
سلام .-.

خوبم طُ خوبی؟^__^
منم خوبم ._.
عجب بیا تازه منت نگهداریمون هم میذاره عجب دوره زمونه ای شده اگه من لوس حرف میزنم که برو ببین پسرای خیابون چه لوسایی هستند Dodgy
آخه دیدم ناراحتی ک پیش مایی گفتم شاید با جد بزرگ راحت تر باشی :|
تو پسر مرجع بزرگی پسرم :|
باید پدر تو سر افراز کنی ._.
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _.miss_.em
نسخه جديد بدون من ... : )
(07-06-2017، 8:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه جديد بدون من ...   : )
بدون تو هرگز :|
نبودی دیشب منو پوتيتو ازدواج کردیم :/
مهردادم بچمونه :|
مهرداد شیوا جد بزرگته این جد جد بزرگته :||||
مهرداد داداش تو ديگ چرا آخه...
+
تو الان شوهر پتيتو اي يا اون شوهر تو؟؟!!

دفعه پيش اون بچه بود فك كنم...

چه زود بزرگ شدوو
(07-06-2017، 8:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

چه زود بزرگ شدوو
ب مهرداد چی کار داری ? :||
+
من شوهر پوتیتو ام :/
دیگه گذر زمانه -_-\
(07-06-2017، 8:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 8:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

چه زود بزرگ شدوو
+
دیگه گذر زمانه -_-\

خودش فهميد ديگ ... : )

شت.. :|

چقد حس پير بودن بم دست داده...

اگ آرايش صورتم و موهامم سفيد بود ديگ تكميل تكميل بود...
(07-06-2017، 8:51)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 8:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

چه زود بزرگ شدوو
+
دیگه گذر زمانه -_-\

خودش فهميد ديگ ...     : )

شت..  :|

تو بدون اونم فصيل دوست داشتنی ای هستی پدر بزرگ عزیزم ._.
(07-06-2017، 8:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 8:51)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

چه زود بزرگ شدوو
+
دیگه گذر زمانه -_-\

خودش فهميد ديگ ...     : )

شت..  :|

تو بدون اونم فصيل دوست داشتنی ای هستی پدر بزرگ عزیزم ._.

@Mïņ̃†êR

شيوا كجايي ببيني دارن پدريتو اذيتت ميكنن : (
 سپاس شده توسط _.miss_.em ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان