01-06-2017، 19:47
(01-06-2017، 19:40)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیشکی باو داریم قصه تعریف میکنیم اگه دوباره نگاهی بندازی خودت میفهمی که هردوتامون تو یه اتفاقاتی کو. .ت ...ک ..خوردیم
(01-06-2017، 19:38)sogol.gl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبم قربونت کی کیو زده
(01-06-2017، 19:13)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2017، 19:04)sogol.gl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2017، 18:52)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هههه دعوا اینجوری باحال نی دعوا بیوفته تو خیابون بزن بزن بشه بعد بشنی تخمه بشکنی نگا کنی لذت ببری
این که دعوا نیس بخدا من تو خونه خالم(الانم حضور دارم)دختر خالم با پسر خالم دعواشون شد منم پریدم وسطشون بلافاصله که پریدم داداشش چاققو کشید چاقو خورد به کمر من هنوزم که هنوزه جای زخمش هنوجاس
به این میگن یه دعوا نه به دعوا های تو خیابون اونم بزن بزن
با چاقو اوففف خوش به حالت از دعوا ها میخوام
من خیلی دعوا میکنم با همه کتک کاری که اصن نگو همیشه یا میزنم یا میخورم یه بار یکی از دوستامو همچین میزدم و خفش میکردم داشت میمرد ولی بعدش داداشاش اومدن واس حساب کتاب البته انموقع هم زدم هم خوردم ولی تو دعوا با دخترا اکثرا میزنم
یعنی مرتیکه تورو زد بلاخره؟
(01-06-2017، 19:37)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام...
سلام
خوبی؟
ای خدا آوردن ک..و.........تک....تو زبون چقد سخته.!
مگه نه؟