18-05-2017، 18:48
یک کلام از مادرِ عروس ._.
|
[ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
یک کلام از مادرِ عروس ._.
(18-05-2017، 18:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درسته : ) حداقل بده رو بدتر تشخيص بذيم بيشتر اين مملكتمون به بای نره.. گرچه اوضاع داره خيلي بهتر ميشه به دست مردم O__O
18-05-2017، 18:49
(18-05-2017، 18:48)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. @esiesi
18-05-2017، 18:49
(18-05-2017، 18:47)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بحث رو تو ادامه بده..خسته شديم..!! : )
18-05-2017، 18:50
کسی که تو لبا پیغمبر دورغ بگه حرفای ۴ سال پیششو با وجود فیلم ها تکذیب کنه اگ خداهم باش برای من یکی قابل قبول نیست ..
(18-05-2017، 18:49)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ._____. امیر.... -__- (18-05-2017، 18:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امکانش نیست بحث تموم بشه :/
18-05-2017، 18:54
مطالعه هیچ فایده ای نداره وقتی چن تا آدم اسکلو ب عنوان رایس جمهور انتخاب میکنن !چون آخر همشون یه چیزه اونم بدبختی مردم اونم ب شکلاي مختلف !
من راجع چیه اینا مطالعه کنم ?وقتی همه چیز روی پرده ی سینما برای من و همه داره اکران میشه ? .-. وقتی همه چیز شده باند بازی و پارتی بازی ما چیپ برسم مطالعه کنیم ? روش های اختلاسو ? جامعه ی ما داره ب سمت پپليسم بودن می ره چون اخوندا میخوان ک این بشه تا بتونن راحت مردمو خر کنن همه جای دنیا واسه رشته ی انسانی سر و دست ميشکونن ایران واسه تجربي :| تاحالا فک کردی چرا ?? واسه اینکه ی پزشک یا یه مهندس نمیتونه راجع سیاست حرف بزنه یا تو اوضاع جامعه مشارکت کنه و لی یه روانشناس یل یه کسی ک علوم سیاسی خونده راحت میتونه دم اینارو قیچی کنه ! اصلا ميدونستين ک همین اخوندا میخوان رشته هایی مث روانشناسی و یا مانند اینو ور دارن ولی جرات نکردن ? اونوقت تو دلت خوشه ب مطالعه راجب 2 کاندید ? ک چی بشه ? آخرش ک ب ما چیزی نمیرسه می رسه ? (:
18-05-2017، 18:58
(18-05-2017، 18:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حاشيه زدي درسا.. اينايي كه ميگي هممون قبولش داريم..!! ولي بحث فقط رو اين بود رئيسي يا روحاني..!! من اصن طرفدار شيخ و اخوند نيسم به هيچ عنوان!! ولي مسعله اينه ك اگ قراره دوتا شيخ رييس مملكت بشن حداقل اوني كه بهتره بشه..!! زياد درس خوندي مث اينك بازم امروز.. حال خراب است o__o
18-05-2017، 19:02
تو گفتی برو راجب این 2 تا نکبت تحقیق کن منم گفتم فایده ای نداره :/
بعدشم ب نظر من این بهتره ب نظر تو اون بهتره ! نظر هیچ کدوممونم عوض نمیشه پ فایده ای نداره درس ک دینی داشتم میخوندم :||| شاید واسه همین یهو کانالم عوض شد :/
(18-05-2017، 19:02)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من گفتم راچب سوابق مدريتيش مطالعه كن..!! اتفاقا منم داشتم ديني ميخوندم : ) پس بگو دليل انقلابي شدنمون امشب :|| الهه..شيوا..؟؟ اينا كجا رفتن؟؟ o__o
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|