11-05-2017، 12:13
(11-05-2017، 12:12)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 12:10)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه وقتی مغز متفکری مث شما داره فکر میکنه من چرا فکر کنم ؟ (:
(11-05-2017، 12:07)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:57)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لغت نامه ی دهخدا گرامرای ادبیاتم توش داره ؟ :|
(11-05-2017، 11:56)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برو صفحه های قبلی رو بخون تا بفهمی :/
+
محدثه جوابتو تو عاشقای رپ دادم :|
+
مسیحا :
اره جون میده بری توش چادر بزنی انقد خشگله D:
درضمن تا حالا اگه کنایه به گوشت خورده باشی میفهمی ک کنایه منظور دور داره :|
اینم همونه (:
اوخی !
نشنیده بودم : |
من برم فرهنگ لغت دهخدا رو بشکافم ! : |
(11-05-2017، 11:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره انقد خوبه من دارم از خنده موج مکزیکی میرم :|
دیگه ببین من در چه حالتی به سر میبرم !
(11-05-2017، 11:57)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجآ وقتی خلوته قشنگ تره نَ؟؟ :/
حرفت منطقی !
تازه باهاتم موافقم شدید !
نمی دونم ! خودت چی فکر میکنی ؟
خوبه میدونی !
من فکرم فعاله .. ولی مغز متفکر ... دیگه بگم هستم ریا میشه !