09-05-2017، 18:42
(09-05-2017، 18:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2017، 18:21)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه ک قبول داری :|
(09-05-2017، 18:20)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید..
(09-05-2017، 18:18)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم بد نیستم !
(09-05-2017، 18:13)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوری ؟ ._.
خوبی ؟ خوشی، سلامتی (: ؟
هے میگذره
تو خووبی^_^
با امتحااناا خووش میگذرع؟؟!!
خداییش با امتحانا خوش نمیگذره :| دهن ادم فقط صاف میشه :/
فردا میخوایم ادبیات ترممونو امتحان بدیم !
ارع خداایی دهن ادم صااف میشه:/
اووومممم کلاآس چندی
نهمم امسال انتخاب رشته داریم ... نمیدونم چه رشته ای برم گیج شدم -_-
از طرفی واقعا به هنرستان علاقه دارم از طرفی یه ملت دارن منو زیر سوال میبرن ک تو تو تجربی و رشته های خوب ک میتونی و استعداد داری چرا نمیری :|
من خودم هنرستانیم عزیزم..
واقعا راضیم از رشتم ..به نظرم بازار کار عالیه تو هنرستان ..الان بچه های گرافیکمون از الان درکنار درس با درست گردن گردنبند و نقاشی چهره درامد دارن..
من خودم کامپیوترم..عاشق رشتمم