(09-05-2017، 18:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2017، 18:21)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2017، 18:20)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2017، 18:18)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2017، 18:13)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوری ؟ ._.
خوبی ؟ خوشی، سلامتی (: ؟
هے میگذره
تو خووبی^_^
با امتحااناا خووش میگذرع؟؟!!
منم بد نیستم !
خداییش با امتحانا خوش نمیگذره :| دهن ادم فقط صاف میشه :/
فردا میخوایم ادبیات ترممونو امتحان بدیم !
.
ارع خداایی دهن ادم صااف میشه:/
اووومممم کلاآس چندی
خوبه ک قبول داری :|
نهمم امسال انتخاب رشته داریم ... نمیدونم چه رشته ای برم گیج شدم -_-
از طرفی واقعا به هنرستان علاقه دارم از طرفی یه ملت دارن من وزیر سوال میبرن ک تو تو تجربی و رشته های خوب ک میتونی و استعداد داری چرا نمیری :|
پَس خوب خوب بخوون تا اولویت بندی رشته ت گند نزنه ب زندگی و اینده ت
اوووممم من اولویت اولم ریااضی بوود ولی خب از اونجاای ک حالم از هندسه و دیفرانسیل بهم میخوره نرفتم رفتم تجربی ولی الان از رشته م پشیمونم چون داوطلبا زیاادن و احتمال قبولی کَم :/
الاان اگ ب عقب برگردم همون ریااضی رو تحمل میکنم ته تهش ی مهندس میشه ادم
توووم برو پیش مشااوره وقتی کارنامه تو گرفتی و اولویت بندیاات اومد
موفق بااشی عزیزم^—^