04-05-2017، 17:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-05-2017، 17:26، توسط -Demoniac-.)
(04-05-2017، 17:18)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم خیلی خستم :|
(04-05-2017، 17:16)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 17:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان اکثرا همین جورین :/ پس توام یه بدبختی :||
نظري ندارم..
فقط دلم به حال يه سری از اون بدبختايي ميخوره كه به هزار و اميد و ارزو ميان برای زندگی :|
ولی من خداییش غذا میپزم خیلی خوب درست میکنم ._.
من واقعا حال ندارم وگرنه بالفعل همه چی بلدم ._.
ولی نمیتونم بگم همه چی بلدم :/ چون پیش مامانم چن باری واستادم میتونم یه چیز فلبداهه به خورد دیگران بدم:/
(04-05-2017، 17:19)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه ک قبول داری :/
(04-05-2017، 17:16)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 17:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان اکثرا همین جورین :/ پس توام یه بدبختی :||
نظري ندارم..
فقط دلم به حال يه سری از اون بدبختايي ميخوره كه به هزار و اميد و ارزو ميان برای زندگی :|
ولی من خداییش غذا میپزم خیلی خوب درست میکنم ._.
بله قبول دارم :|
تو ك گفتي در سطح نميرو بيشتر نيستی !! : )
منظورم از رو کتاب اشپزیه یکی دوبار پختم همه خوششون اومد !._.