امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(23-04-2017، 22:51)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 22:34)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:52)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2017، 15:48)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 12:45)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونیم آشنا شیم؟؟

آره عجیجم

محی۱۵تب
شما

آرمینا 16 teh ( :

چطوری تو؟ (((:
کلا میمیری هر چند دقیقه یبار 
 به سلام D:
آره دگ اینجا بسیار مزخرف وار شده است
آگهی
(25-04-2017، 20:52)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:45)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانسل قرار از ساعت دوازده بترکه اینترنتشbathtime

شوخی نَکن : (

T.T

اس ام اس داده بمن

ایرانسلی عزیز، به دلیل ارتقا سیستم در بامداد ۶ اردیبهشت (۱۲ شب تا ۶ صبح) امکان ایجاد اختلال در شبکه اینترنت همراه وجود دارد. چنانچه دستگاه شما به صورت خودکار به اینترنت متصل نشد، لطفا دستگاه خود را خاموش و روشن نمایید. پیشاپیش از همکاری شما متشکریم

پ چرا به من نداده ؟!

پووف..
من اگ ساعت ۱۲ وار نزنم باختیم بازیو  Sad

عذاب وجدان دارم ۳۰ نفر به خاطر من یه بازی رو ببازن :|
لول چندی؟ الا ۴ ماه باری نمیکنم ۱۰۱ هستم ://
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(26-04-2017، 14:01)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2017، 11:26)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیه خیلی قشنگ شده واقعا 
خسته نباااااااشیییییییی پدریههههه4xvcong157f

قابل نداره ⌒.⌒

میدونم خیلی کوچیکه... ولی واقعا خیلی روش کار شد خدآیی..

دٌخترم نبود کی منو تشویق میکرد :/ !!...
این برای تو الان خیلیم بزرگه بنظرم و وقت و تلاش و خستگی ک داشته واقعا ارزشش بیشتر از ایناس خیلی خیلی 

پدریه مهربونم:bighug:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط sina0077 ، ÆMÆշЇÑζ
(26-04-2017، 14:52)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2017، 14:01)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2017، 11:26)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابل نداره ⌒.⌒

این برای تو الان خیلیم بزرگه بنظرم و وقت و تلاش و خستگی ک داشته واقعا ارزشش بیشتر از ایناس خیلی خیلی 

ی وقتی دستت نخوره بزنی محروممون کنی
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلام همگی ! من باز اومدم هووووراااا .. ذوق کنید یالا !!!!!!
خخخخخ... Tongue

راستی شیوا جونم میشه تو تایپک تیتر منتخبت چند بار شرکت کرد ؟؟ :cool:

شیوایی ؟؟؟؟ Dodgy
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR
نصفِ تعریفِ بزرگ شدن اینه که بی حوصله باشی...

هرچی بی حوصله‌تر باشی ، بزرگتر شدی ؛

» ینی فهمیدی تهش چیزی نیس «
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط * MASIHA * ، ÆMÆշЇÑζ
(26-04-2017، 14:19)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:52)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:45)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانسل قرار از ساعت دوازده بترکه اینترنتشbathtime

شوخی نَکن : (

T.T

اس ام اس داده بمن

ایرانسلی عزیز، به دلیل ارتقا سیستم در بامداد ۶ اردیبهشت (۱۲ شب تا ۶ صبح) امکان ایجاد اختلال در شبکه اینترنت همراه وجود دارد. چنانچه دستگاه شما به صورت خودکار به اینترنت متصل نشد، لطفا دستگاه خود را خاموش و روشن نمایید. پیشاپیش از همکاری شما متشکریم

پ چرا به من نداده ؟!

پووف..
من اگ ساعت ۱۲ وار نزنم باختیم بازیو  Sad

عذاب وجدان دارم ۳۰ نفر به خاطر من یه بازی رو ببازن :|
لول چندی؟ الا ۴ ماه باری نمیکنم ۱۰۱ هستم ://

من از تابستون ۹۴ شروع کردم :|

زیاد بازی نمیکنم ..۱۲۷.. لیدر کلن لول ۹ هم هست..

تو دیوار زدم یه بار ۵۰۰ مشتری پیدا کرد..اشتباه کردم ندادم بره :|
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(26-04-2017، 17:45)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشو بگو کلک اینا رو از کجا میری هااااانننن؟؟؟؟؟؟؟؟ 157f
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(26-04-2017، 17:49)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2017، 17:45)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشو بگو کلک اینا رو از کجا میری هااااانننن؟؟؟؟؟؟؟؟  157f

:||
مهمه مگه .___.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط * MASIHA *
(26-04-2017، 14:52)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابل نداره ⌒.⌒

دَقیقا درسته...این حرفا رو همه ی اساتید میزنن..

اینا ک هنو چیزی نیس...میخوام یه چیزی بسازم در حد خانوم دکتر ^.^

هنوز که زوده..ولی سال سوم معرق و منبت کاری هم داریم..
فک کن رو یه تخته چوب بدون هیچ دستگاهی طرح گٌل و مرغ حکاکی بشه..

عشخ باباشه این بَشر fs10

O_O

کار خودته !!
 سپاس شده توسط * MASIHA * ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان