امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

امضات رو خودت نوشتی کردی عزیز؟!
[/quote]

اوهوم همه رو خودم نوشتم ....  :cool:

[/quote]

یدونه غلط املایی داری درستش کن..

قشنگ تَرش کن : )
[/quote]

یهویی نوشتم ... قشنگه و قشنگ ترش هم می کنم ...
در مورد علت املایی بینم کو جا رو میگی تو ؟؟؟؟؟؟
[/quote]

منظور من تغییر رنگ و فونت و اینا بود..

خط ۴ام..

اعصاب..
[/quote]

عامیانه و لاتی نوشتم دادا ! Tongue
بوووووشهههه .. درستش کردم دادایی .... مرسی ! Smile
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(25-04-2017، 20:52)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:45)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانسل قرار از ساعت دوازده بترکه اینترنتشbathtime

شوخی نَکن : (

T.T

اس ام اس داده بمن

ایرانسلی عزیز، به دلیل ارتقا سیستم در بامداد ۶ اردیبهشت (۱۲ شب تا ۶ صبح) امکان ایجاد اختلال در شبکه اینترنت همراه وجود دارد. چنانچه دستگاه شما به صورت خودکار به اینترنت متصل نشد، لطفا دستگاه خود را خاموش و روشن نمایید. پیشاپیش از همکاری شما متشکریم

پ چرا به من نداده ؟!

پووف..
من اگ ساعت ۱۲ وار نزنم باختیم بازیو  Sad

عذاب وجدان دارم ۳۰ نفر به خاطر من یه بازی رو ببازن :|

برو بزن الان

(25-04-2017، 20:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید تیتر بدید تو مسابقه الکی الکی جایزرو از دست ندیدbathtime

تا کی وقت داریم ؟؟

ده روز از امروز:Laie_23:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
ما درد ها را مزه مزه می کنیم به آن ها اجازه ی جولان دادن می دهیم ...
ما درد ها را میخندیم ...
دردها را گریه میکنیم ...
درد ها را زندگی میکنیم و درد ها را می میریم ...
از همان پله هایی که بالا می رویم پایین می اییم ...
در حین بالا رفتن و پایین امدن از پله ها دست های یکدیگر را رها میکنیم و از کنار هم به سادگی می گذریم و می رویم مثل چکیدن یک قطره اشک...
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، * MASIHA *
سلآام کسی هس
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(25-04-2017، 21:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:52)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:45)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانسل قرار از ساعت دوازده بترکه اینترنتشbathtime

T.T

اس ام اس داده بمن

ایرانسلی عزیز، به دلیل ارتقا سیستم در بامداد ۶ اردیبهشت (۱۲ شب تا ۶ صبح) امکان ایجاد اختلال در شبکه اینترنت همراه وجود دارد. چنانچه دستگاه شما به صورت خودکار به اینترنت متصل نشد، لطفا دستگاه خود را خاموش و روشن نمایید. پیشاپیش از همکاری شما متشکریم

پ چرا به من نداده ؟!

پووف..

برو بزن الان

(25-04-2017، 20:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 20:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا کی وقت داریم ؟؟

مورد پَسند هستن اینا یآ نه ؟؟ ⌒.⌒

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ 191

چند تا کآر نهایی کنار هَم.. ^.^

بلاخره موَفق شًدم بعد دوماه تکمیلش کنم ‎^o^‎
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، * MASIHA *
خیلی خوبن (:

درود بر تو و خسته نباشی ._.\
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR

گٌلدونش کار مَـن..

جا قاشقیش کار رفیــقَم

قاب میز کآر أستاد : )

همَشون هم کار دَست و قیمتی : )
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR
(26-04-2017، 9:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 21:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T.T

اس ام اس داده بمن

پ چرا به من نداده ؟!

پووف..

برو بزن الان

تا کی وقت داریم ؟؟

مورد پَسند  هستن اینا یآ نه ؟؟ ⌒.⌒

چند تا کآر نهایی کنار هَم.. ^.^

بلاخره موَفق شًدم بعد دوماه تکمیلش کنم ‎^o^‎

اره فهمیدیم بلدی  .....
(26-04-2017، 10:03)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوبن (:

درود بر تو و خسته نباشی ._.\

خیلی میسی ⌒.⌒
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
وقتی از سرِ بیکاری و بیحوصلگی میای دانشگاه و هیچ کس نیومده .____.
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان