امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(16-04-2017، 20:50)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:49)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سسیلاممممممممممممممممممممممممممم علیکممم
سلاااامممممم دختر بلاااام خوبی ؟؟

چطوری عشق خودم مریممم
❤❤❤❤❤❤
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
آگهی
(16-04-2017، 20:57)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:50)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:49)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سسیلاممممممممممممممممممممممممممم علیکممم
سلاااامممممم دختر بلاااام خوبی ؟؟

چطوری عشق خودم مریممم

وااای با من بودی ؟؟ خخخخ
خوبم فدات تو خوبی؟
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-04-2017، 20:54)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:53)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان کی جدیدا رفته سینما ؟._.
من الان نزدیک یه ماهه نرفتمـ میخوامـ فردا برمـ یه فیلمـ خوب ببینم خستگی امتحانا از تنمـ بره بیرون .-. !
یه فیلمـ خوب معرفی کنید :|

خوب بد جلف خییییلییی باحاله البته نمیدونم هنوز هست یا نه
گشت 2 هم خییییییییییییلی باحاله
اباجانو دیدی ؟ ._.
از تبلیغش حدس میزنمـ تو مایه های ابد و یک روز باشه !
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-04-2017، 20:59)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:54)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:53)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان نزدیک یه ماهه نرفتمـ میخوامـ فردا برمـ یه فیلمـ خوب ببینم خستگی امتحانا از تنمـ بره بیرون .-. !

اباجانو دیدی ؟ ._.

نع ندیدم :|
ادم سینما میره باید فیلم طنز ببینه ن ک همه بدبختیاش یادش بیفته :|
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-04-2017، 20:53)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:52)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:48)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:48)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:47)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خواهرم :| اره برگشتم . رفته بودم شام بخورم. حوصلم سر رفته بود اومدم :|
هر سوال چن نمره داشت؟

همشون5نمره ای بودن Wink
خب من الان نمره کامل گرفتم ؟ :|
کاملترشو گرفتی باو Wink
تو بیا معلم ریاضی ما شو  Smile
پاشین برین درساتونو بخونین نشستین پا اینترنت که چی بشه پاشین اصلا فردا امتحان ریاضی از اول تا آخر میگیرم چه بلدین چه بلد نیستین و به همه بچه های کلاسم بگو که امتحان دارن هرکی هرچی گرفت به درک.خخخ من معلم باشم به دنیا اومدن دانش آموزام حرومه خخخ پدرشون و در میارم Big Grin
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-04-2017، 20:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:54)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:48)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:43)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِشتبات همینجاس !!

O_O

اِشتبام چیه پدر ؟؟

O_o

برا اینک مشکلات یه کشور جهان سوم رو وقتی یه پسر میگ..
شما اونو به حکم تحمیل نظر قلمداد میکنید...

زنده بآد اشتِبآه خوب تو..

درسته ولی تجمیع نکن ._.\
اگر مشکل و اشتباهی رو به درستی بیان کردی و من جِبهه گرفتم منم همون آدمی هستم که میگی ._.

(:

لآزمه درک حَرف من فـــقط ۵ دقیقه تاًمله..
همین !!
:|

شبخیر همگی ..

حرفت درسته و مصداقش الان همه جا پُره ._.
( نظرتو با صدای خودم گفتم .____. ) » صرفا جهتِ مزاح بود ._.

شب خوش
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، sogol.bf ، -Demoniac- ، MAMAD*ALONE
(16-04-2017، 21:01)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:53)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:52)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:48)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:48)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همشون5نمره ای بودن Wink
خب من الان نمره کامل گرفتم ؟ :|
کاملترشو گرفتی باو Wink
تو بیا معلم ریاضی ما شو  Smile
پاشین برین درساتونو بخونین نشستین پا اینترنت که چی بشه پاشین اصلا فردا امتحان ریاضی از اول تا آخر میگیرم چه بلدین چه بلد نیستین و به همه بچه های کلاسم بگو که امتحان دارن هرکی هرچی گرفت به درک.خخخ من معلم باشم به دنیا اومدن دانش آموزام حرومه خخخ پدرشون و در میارم Big Grin
حرفمو پس میگیرم :|

:| :| :|
باز دم معلم خودمون گرم ی فصل میخواد امتحان بگیره :|
 سپاس شده توسط sogol.bf ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
سلامممم
عهههه الی کجاااا بووودی نامرررد آدم همزادشو تهنا میذاره
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac- ، MAMAD*ALONE
(16-04-2017، 20:59)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اباجانو دیدی ؟ ._.

منم جدیدا نرفتم ولی به نظرم «یک روزِ به خصوص» و « وارونگی» باید جالب باشن ._.

(16-04-2017، 21:03)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممم
عهههه الی کجاااا بووودی نامرررد آدم همزادشو تهنا میذاره

سلام هانا (:
خودتم که نبودی همزاد ((:
الکی ننداز گردن من ._.\
یکم درگیر بودم شرمنده
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، MAMAD*ALONE
(16-04-2017، 21:01)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اباجانو دیدی ؟ ._.

نع ندیدم :|
ادم سینما میره باید فیلم طنز ببینه ن ک همه بدبختیاش یادش بیفته :|
فیلمای طنز جدیدا به درد نمیخوره :|مخصوصا طنزای عطاران ..
من نمیدونم شما چطوری با این فیلمای مسخره میخندین ! :|
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان