امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(16-04-2017، 20:45)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اجی برگشتی؟؟چطور شد که رفتی؟؟اصلا چرا رفتی؟؟وچرا دوباره بازگشتی؟؟خخخ چه باحال حالا باید جواب همشون رو بدیاااا

سلام خواهرم :| اره برگشتم . رفته بودم شام بخورم. حوصلم سر رفته بود اومدم :|
هر سوال چن نمره داشت؟
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، sogol.bf
آگهی
البته من حرفمو پس میگیرمـ :|
تو جامع الان دخترا همـ به اندازه ی پسرا مقصرن ! نمیتونیم انگشتمونو فقط سمت پسرا بگیریم ._.*
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، sogol.bf ، ÆMÆշЇÑζ
(16-04-2017، 20:47)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:45)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اجی برگشتی؟؟چطور شد که رفتی؟؟اصلا چرا رفتی؟؟وچرا دوباره بازگشتی؟؟خخخ چه باحال حالا باید جواب همشون رو بدیاااا

هر سوال چن نمره داشت؟

همشون5نمره ای بودن Wink
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-04-2017، 20:48)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:47)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر سوال چن نمره داشت؟

همشون5نمره ای بودن Wink
خب من الان نمره کامل گرفتم ؟ :|
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، sogol.bf ، ÆMÆշЇÑζ
(16-04-2017، 20:47)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جامع الان دخترا همـ به اندازه ی پسرا مقصرن ! نمیتونیم انگشتمونو فقط سمت پسرا بگیریم ._.*

تکبیر ._.\
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ ، MAMAD*ALONE
(16-04-2017، 20:43)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:38)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:36)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 20:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور و برمون پر شده از آدمایی که در ظاهر نظرمون رو می پرسن
اما در واقع می خوان نظر خودشون رو با صدای ما بشن... :/

نآز نفست قنآری.. :|

نظرتو با صدای خودم گفتم .____.

اِشتبات همینجاس !!

O_O

اِشتبام چیه پدر ؟؟

O_o

برا اینک مشکلات یه کشور جهان سوم رو وقتی یه پسر میگ..
شما اونو به حکم تحمیل نظر قلمداد میکنید...

زنده بآد اشتِبآه خوب تو..
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
سسیلاممممممممممممممممممممممممممم علیکممم
❤❤❤❤❤❤
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، sogol.bf
(16-04-2017، 20:47)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من میگم به شرطی که واقعا مقصر باشن هم دختملا هم پسملا Big Grin
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
ولی....
خسته شدم...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy
(16-04-2017، 20:49)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااامممممم دختر بلاااام خوبی ؟؟
(16-04-2017، 20:48)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکبیر ._.\

الله اکبر الله اکبر الله اکبر Big Grin

(16-04-2017، 20:49)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیلییییییییییییییک سیلاااااااام Wink خوفی؟
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
ولی....
خسته شدم...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان