امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(07-04-2017، 16:42)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2017، 16:40)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2017، 16:35)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی گفتم باید 21 باشه تا بتونه پیام بده و ی ستاره هم اومد
اقا محمد همیشه به  حرف دخترا اعتماد داشته باشید و قبول کنید خخخخخخخخ

قبولت دارم Wink

ممنون Smile
فدا مدا و از این چرتو پرتا Big Grin

سپاس شده توسط sina0077
آگهی
خخخخخخخخخخخخخخخ خدا شفات بده خو میدونی چرت پرته چرا میگی کلا میدونم بیکاریه منم امروز همین جوری شدم زده به سرم خخ
(07-04-2017، 16:46)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخخخخ خدا شفات بده خو میدونی چرت پرته چرا میگی کلا میدونم بیکاریه منم امروز همین جوری شدم زده به سرم خخ

اره عجب غلطی کردم امروز مرخصی گرفتم حالا هم هیچ برنامه ای ندارم نمیدونم چرا دارم وقتمو تو فلش میسوزونم Big Grin

سلام انجمن کسل کننده
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...
حوصلم پوکیده:|
(07-04-2017، 18:03)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام انجمن کسل کننده

slm
خوبینهمگی؟
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
ولی....
خسته شدم...
(07-04-2017، 18:15)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبینهمگی؟

chera jam mibandi
تو فقط جواب بده اشکال نداره من جمع ببندم اگه نفهمیدی بگو راهنماییت میکنمااا
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
ولی....
خسته شدم...
bye Confused :cool:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان