(06-04-2017، 21:24)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگ با همون اکانت ۱۵/۱۶ سالگیت بودی...
(06-04-2017، 21:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2017، 21:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره !!..
(06-04-2017، 20:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2017، 20:52)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاطره؟
اوهوم O_O
خل باشی خاطره هم داشته باشی میای دیگه :|
تل که هستم اینستا ندارم ولی ._.
مگ اینجا جُز بازی و ی سری حرف زدنا خاطره دیگ ای هم میتونه داشته باشه؟!
آره اینستا خیلی حجم میبره...
میآنگین سنی انجمن داره میره بالا !!
کم کم جوون ترین عضو من میشم با ۱۷ *_*
تو تازه ای کوروش .. (:
+کلاس چندی+متولد چ سالی هسدی؟
نکته ظریفی بود !!..
دهم... ۷۸
اول هنرستان...
البته دوستمون راس میگه..
وقتی از ۱۶ سالگی انجمن بودن..قطعا خاطره ها و یادگآری های زیـــــادی از اون دوران دارن !!
Now I got it ^_+
Yep buddy
حتما تا الان مدیر بودی ^_*
(06-04-2017، 21:27)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش جوابمو ندادی
من بدجور شرمندتم داداش...
آخه میدونی صفحه گوشی کوچیکه..سریع رد میشم..
بعد ابن اتاق منم زیاد انتن نداره...نت ضعیفه...
دیگ ببخش عزیز رَسم بر بی ادبی مآ نیس...