امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪]

چقدر غلط املایی داشتم  Big Grin

(27-03-2017، 18:19)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هس؟؟؟حوصلم سر رفته!!!

اهم بله ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
(27-03-2017، 18:18)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جایزشم خوده اقا صابر میده مشکلی نیست بیشترم.میشه گذاشت 

(27-03-2017، 18:18)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام سیلاااام

سلام عطیزم خوبی من شیوا هستم خوشبختم خوش اوندی 
خوبم گلم ولی من خیلی وقته اینجام سه سال میشه من خیلی وقته خوش اومدم ههه
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(27-03-2017، 18:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 18:11)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش

ببخشید من نظر میدم ولی عکس سفره هف سین که خوب معلوم نیس عکسی که میذارن واس سفره هفت سین خودشون باشه  Big Grin ازیه جا دیگه دانلود میکنن یه عکس سفره هفت سین قشنگ ومیذارن
سلام

خوب نه دیگ..

معلومه این عکس خونگی هست یا نه...

عکس های تقلبی زیاده و قابل تشخیص..

شما اگ نظر بهتری داری بگو ..

خو باشه ولی بازم خیلیاشون قابل تشخیص نیسن حالا خودتون میدونید

نه دیگه نظری ندارم Tongue

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(27-03-2017، 18:20)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 18:18)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جایزشم خوده اقا صابر میده مشکلی نیست بیشترم.میشه گذاشت 

(27-03-2017، 18:18)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام سیلاااام

سلام عطیزم خوبی من شیوا هستم خوشبختم خوش اوندی 
خوبم گلم ولی من خیلی وقته اینجام سه سال میشه من خیلی وقته خوش اومدم ههه
سه سال نیستا دوساله
نه منظورم ورود الانت به چترومه خخخ 

(27-03-2017، 18:21)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 18:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 18:11)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش

ببخشید من نظر میدم ولی عکس سفره هف سین که خوب معلوم نیس عکسی که میذارن واس سفره هفت سین خودشون باشه  Big Grin ازیه جا دیگه دانلود میکنن یه عکس سفره هفت سین قشنگ ومیذارن
سلام

خوب نه دیگ..

معلومه این عکس خونگی هست یا نه...

عکس های تقلبی زیاده و قابل تشخیص..

شما اگ نظر بهتری داری بگو ..

خو باشه ولی بازم خیلیاشون قابل تشخیص نیسن حالا خودتون میدونید

نه دیگه نظری ندارم  Tongue
شما خودت شرکت کن دانلودی بزار مهم.نظر اکثریت هست بالاخره سلیقه داشتی یه عکس قشنگ انتخاب کردی 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط {HoSsein_83} ، ÆMÆշЇÑζ
اها اوکی ممنون عزیز
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
اوهوم... باش
اوه من برای اواتار شرکت کردم واسه هفت پشتم بسه Big Grin Big Grin

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
در ابتدا بگم به لایک اعتقاد داشته باشید لایک خوب است گاهی بکنیم Heart

(27-03-2017، 18:24)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها اوکی ممنون عزیز
خواهج میکنم خوبه ک حالت خوب شده حوصلتم باز شد 
(27-03-2017، 18:26)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم... باش
اوه من برای اواتار شرکت کردم واسه هفت پشتم بسه  Big Grin  Big Grin

نه شرکت کن مشکلی نیست فقط تقلب زیادنیاز نداره فقط پخ زیاد باید بدی  Big Grin
Channel
 سپاس شده توسط {HoSsein_83} ، Mr. Potato Head
(27-03-2017، 18:27)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 18:24)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها اوکی ممنون عزیز

(27-03-2017، 18:26)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم... باش

Big Grin Big Grin Big Grin ما اصن سفره هف سین نچیدیم Tongue

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(27-03-2017، 18:31)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 18:27)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها اوکی ممنون عزیز

اوهوم... باش

Big Grin  Big Grin  Big Grin  ما اصن سفره هف سین نچیدیم  Tongue
سیزده بدر ک بیرون میرید؟؟؟؟
سفره هفت سینم یکی.دانلود کن ک قشنگه به تظر خودت مشکلی نداره 

سیزده بدرم میره دوره بعد
Channel
 سپاس شده توسط {HoSsein_83} ، Mr. Potato Head
(27-03-2017، 18:34)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 18:31)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها اوکی ممنون عزیز

اوهوم... باش

Big Grin  Big Grin  Big Grin  ما اصن سفره هف سین نچیدیم  Tongue
سیزده بدر ک بیرون میرید؟؟؟؟
سفره هفت سینم یکی.دانلود کن ک قشنگه به تظر خودت مشکلی نداره 

سیزده بدرم میره دوره بعد

شاید یه سال میریم بیرون یه سال نمیریم Big Grin
حالا ببینم چی میشه

دوره بعدو هستم Sleepy

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان