14-03-2017، 15:08
خیلی از عکسا رو برای من باز نمیکنه.رو لینکش که میزنم یه صفحه سفید باز میشه.چیکار کنم؟
|
گزارش مشکلات فنی در انجمن !! |
|||||||||||||||||||||||
14-03-2017، 15:08
خیلی از عکسا رو برای من باز نمیکنه.رو لینکش که میزنم یه صفحه سفید باز میشه.چیکار کنم؟
15-03-2017، 12:59
(14-03-2017، 15:08)فاطیمایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ادرس عکس از سایت اپلود کننده منقضی شده!
(15-03-2017، 12:59)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. می بینم بعضیا بعدم یا قبلم عکسو می بیننو پست میزارن.الان من باید چیکار کنم؟
15-03-2017، 13:33
(15-03-2017، 13:21)فاطیمایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متوجه منظورتون نشدم.
15-03-2017، 16:45
(15-03-2017، 13:33)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وقتی وارد یه تاپیک میشم آدرس عکس نوشته.بعد زیرش کلی اسپم دادن و معلومه عکسارو دیدن.ولی وقتی من میزنم روش برام باز نمی کنه.یا یه صفحه سفید میشه.
(15-03-2017، 13:21)فاطیمایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احتمال داره مشکل از مرورگر باشه یا همونی که این دوست عزیز گفت AMIR_E + تایپکی رو که این مشکلو شما باش داری لینکشو بده (15-03-2017، 16:48)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یکی دو تا نیست.مثلا عکسای کاریکاتور چهارشنبه سوری و که باز میکنم میره تو این سایت. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.gizmiz.ir/ عکسای این صفحه هم برام باز نمیشه. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=96274
(15-03-2017، 17:23)فاطیمایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرور گرو عوض کنید بروز رسانیش کنید حل نشد?¿ برید تو منوی tools بعد option و ریست رو انتخاب کنید که مرور گر تنظیمات کارخانه بشه حل نشد?¿ حذف کنید دوباره نصبش کنید..!*
15-03-2017، 18:55
(15-03-2017، 18:07)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی.امتحان می کنم.
16-03-2017، 12:45
سلام ببخشید باری حساب کاربری من مشکلی پیش اومده؟چرا من نمیونم سپاس بدم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
![]() |
مشکلات موجود در سایت بازی ها | ||||
مشکلی در انجمن پیش اومده لطفا مدیران و... |