06-01-2017، 15:40
غضنفر داشته آهنگ خالی گوش میکرده می زنه زیر گریه می گن چرا داری گریه میکنی ؟ ؟ ؟
با بغض می گه : آخه خوانندش لاله ! ! !
|
لطیفه جدید،جوک،جک،باحال،خنده دار،طنز |
||||||||||||||||||||
06-01-2017، 15:40
غضنفر داشته آهنگ خالی گوش میکرده می زنه زیر گریه می گن چرا داری گریه میکنی ؟ ؟ ؟
28-01-2017، 17:00
دقت کردین اینایی ک تازه اومدن مجازی چ مسخره تایپ میکنن ؟
انگار دارن کتاب مینوسن
29-06-2017، 19:52
به حیف نون می گن تا حالا لو رفتی میگه نه آخر هفته برنامه بچین با هم بریم
حاجی تو اتوبوس نشسته بوده یه دختر خوشگل میبینه میگه لا الا الا الله
کناریش میگه حاجی دوتا ایت الکرسی هم ته اتوبوس نشستن آنهایی که ایمان اوردید درهایه رحمت در حال بسته شدن است مواظب باشید لایه در نمونید بالاخره خدا قفل در خونشو باز کرد تونستیم ا مهمونیش فرار کنیم یه برنامه برای گوشیم دانلود کردم که وقتی گوشی کامل شارژ میشه بت خبر میده ماهم اینو نصب کردیم و شب زدیمش به شارژ و گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصف شب یهو دیدم صدایه فریاد یکی میاد میگه بکش بیروووون بکش بیروووون سریع پریدم ا شارژ کشیدمش کل خونواده هم ریختن تو اتااق من کل اتاقمو گشتن حتی پشت ساعت دیواری الان خوابم نمیبره استرس دارم میترسم شارژش تموم شه نصفه شب داد بزنه آبرومو ببره
02-07-2017، 19:28
یه ترفند برای گرفتن پشه ای که اذیتتون کرده و میخواین زنده بگیرین و شکنجه اش بـــــــدین :
فقط کافیه بجای حشره کش از اسپری مو (تافت) استفاده کنین تا اثر شگفت انگیزشو ببینین. از این مورچه بزرگا اومده روی دستم بعد انگشتمو گاز میگیره منم زل زدم تو چشماش بهش گفتم خجالت نمیکشی با بزرگتر از خودت در میافتی الان بیگیرم همه ی پاهات و دستاتو بکنم فک کنم خیلی ترسید اخه خودشو از ارتفاع یک متر و هفتاد سانتی پرت کرد پایین.. انقد که من از بابای تتلو میدونم از بابای خودم نمیدونم آدمهارو نه تو سفر نه تویرابطه بلکه توی ایستگاه های صلواتی بشناسید... آر ﺧﺪﺍﯾﺎ ﯼ ﻟﻄﻔﯽ ﺩﺭ ﺣﻖ ﻣﻦ ﺑﮑﻦ ﺩه ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮔﻢ به ﻣﻦ یه ﺧﺒﺮی ﺑﺪﻩ!! ﻣﻦ ﮔﻮﺷﯿﻤﻮ ﻓﺮﻣﺖ ﮐﻨﻢlaugh ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻭﺍﺳﻢ ﺧﺘﻢ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻥ هیچ٬ ﺗﺎﺯﻩ آتیشمم ﻣﯿﺰﻧﻦsad یه پاکت شیر گرفتم تاریخ تولیدش مال فرداست!! :cool: به نظرت بخورم یا بزارم تولید شه بعد بخورم ؟ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﻧﺼﻒ ﺷﺐ ﻭﺳﻂ ﮔﺮﻣﺎ ﯾﻬﻮ ﮐﻮﻟﺮ ﺧﻮﻧﺖ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯿﺸﻪ معنیش ﺍﯾﻨﻪ که ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺎﯾﻪ بابات ﺑﺎﻻﺳﺮﺗﻪ ﺑﺮﻭ ﺧﺪﺍﺭﻭﺷﮑﺮ ﮐﻦ برو پی گارت ... :112: ابام تا یه جایی بیشتر ساعتو بلد نیست !!!!!!! وقتی میرم بیرون از یه ساعتی به بعد هی زنگ میزنه میگه میدونی ساعت چنده؟!!!!!!! پوست گوجه ی عزیز! دهنت سرویس یه روز حالتو میگیرم امضا: چاقو !! :bighug: پلیس دهن یارو رو بو میکنه !!! میگه عرق خوردی ؟ میگه: :tnp: نه به خدا زیاد حرف زدم دهنم عرق کرده دوستان نظر و سپاس یادتون نره
27-08-2017، 5:46
ادغام شد
27-08-2017، 13:17
پسره میگفت رفتم ﺧﺪﻣﺖ..
ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﺭﯾﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﺩﻡ ﺩﺭﻩ ﺣﯿﺎﻁ ﻭﺍﯾﺴﺎﺩﻩ ! ﮔﻔﺘﻢ ﺩﺍﺩﺍﺵ ﭼﯽ ﺷﺪﻩ ؟؟ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕو !!! ﻃﺎﻗﺘﺸﻮ ﺩﺍﺭﻡ !! . . ﮔﻔﺖ ﺑﺮﻭ ﺗﻮ ﺑﻬﺖ ﻣﯿﮕﻦ :. . ( ﮐﻮﻟﻪ ﭘﺸﺘﯿﺮﻭ ﭘﺮﺕ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﺩﺍﺩﺍش ﮐﻮﭼﯿﮑﻤﻢ ﺭﯾﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻏﻤﺒﺎﺩﮔﺮﻓﺘﻪ !!!! ﺩﺍﺩﺍﺵ ﭼﯽ ﺷﺪﻩ !! ﺑﺎﺑﺎ ﻃﻮﺭﯾﺶ ﺷﺪﻩ ؟؟؟ ﺑﮕﻮ :. . . ﺭﻓﺘﻢ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺭﯾﺶ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﺻﻮﺭﺕ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻏﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﮑﺸﻪ !!!! . . . ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺎﺑﺎ !!!ﻣﺎﻣﺎﻥ ﭼﺶ ﺷﺪﻩ !!! ﺑﮕﻮ ﺑﻪ ﻣﻦ ،،،،، :< ( ﺑﺎﺑﺎﻡ ﯾﺪﻓﻌﻪ ﺯﺩ ﺯﯾﺮﻩ ﮔﻮﺷﻤﻮ ﻭ ﮔﻔﺖ : . . . . . . . . ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ ﺧﺮ !!! ﺭﻓﺘﯽ ﺧﺪﻣﺖ ، ﺧﻮ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ!!!! ﭼﺮﺍ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﯾﺶ ﺗﺮﺍﺷﻮ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ بردی!!
20-10-2017، 21:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-10-2017، 21:07، توسط mehrshad.hassani.)
اولین بارى كه استخاره گرفتم نیت كردم و
بعد قرآن باز كردم دیدم نوشته "یِس" گفتم بابادمت گرم خیلى واضح گفتى . . . بعده ها تو مدرسه فهمیدم سوره یاسین بوده خانما 460 نوع رنگ رو به راحتی از هم تشخیص میدن ! ولی نمیتونن مردا رو از همدیگه تشخیص بدن ، میگن مردا همشون مثل همن
31-03-2018، 8:39
دختره قزوینیه به دوس پسرش میگه
میای بریم خونمون؟ پسره قزوینیه ذوق میکنه میگه : بریم...بریم... تا میرسن خونه دختره درو قفل میکنه و داد میزنه میگه : باباااا باباااا بیا اینم کادوی روز پدر
09-09-2018، 12:55
زن و شوهر دعواشون میشه زن زنگ می زنه به مادرش میگه
مامان من میخوام چند روز بیا م خونه تون وشوهرم رو تنبیه کنم. مادر میگه نه دخترم این شوهرت نیاز به یک تنبیه بزرگتر داره!! من میام خونه تون !!!!
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|