امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294

(28-08-2016، 2:33)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عَخی :| 
نتم قطع شد :|

▬▬
بخوابید ^_^ :| 
شب بخیـر
پاشو بابا
صب بخیر
:bighug:
https://telegram.me/freeconcept

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، girl of chaos ، Son of anarchy
آگهی
(28-08-2016، 7:53)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2016، 0:55)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هست ک من بشناسمش اونم منو بشناسه ؟ :|

assassins creed iv میشناسی ؟ |:
نام کاربری قبلیم بود |:
(28-08-2016، 1:40)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین :|

بچه پولدارا دیر میخوابن بچه های کار زود بلند میشن |: 
یعنی تو بچه کاری؟!؟
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ
(28-08-2016، 9:21)ƑAƬЄMЄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تو بچه کاری؟!؟

ن باو با صدای زنگ از خواب پریدم |:
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 183
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط girl of chaos ، ḲℑℳℐÅ ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
(28-08-2016، 10:07)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2016، 9:21)ƑAƬЄMЄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تو بچه کاری؟!؟

با صدای زنگ میتونی پاشی؟
من که به زور با لگد پا میشم:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
(28-08-2016، 10:15)ƑAƬЄMЄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2016، 10:07)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تو بچه کاری؟!؟

با صدای زنگ میتونی پاشی؟
من که به زور با لگد پا میشم:|

این یکی فرق داشت صداش مال خروس بود با تبلت داشم هم بود صداش خیلی زیاد بودش |: پرش کردم از خواب |:

(28-08-2016، 0:29)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا این صندقو بگیر شب میخوای بخوابی جات نرم باشه T_T

علی ددی جونت پول هفتگیتو نداده ؟ |: |: | :
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط girl of chaos ، ḲℑℳℐÅ ، vampire whs ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
(28-08-2016، 7:53)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه پولدارا دیر میخوابن بچه های کار زود بلند میشن |: 

(28-08-2016، 10:20)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ددی جونت پول هفتگیتو نداده ؟ |: |: | :

فقط تو کم بودی تو این مسأله :|
 سپاس شده توسط girl of chaos ، Son of anarchy ، Aiden Pearce
(28-08-2016، 10:56)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط تو کم بودی تو این مسأله :|

با افتخار اضافه میشم |:

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط girl of chaos ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
یکی بیاد جلوی اینو بگیره باو  25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=262247&pid=3249045#pid3249045

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط girl of chaos
(28-08-2016، 11:56)telegraam: pesare_sheitoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

09101091673

شماره خودت نیست مشتی این راهو منم رفتم :v
پخشش میکنم مشکلی نیست دمت گرم

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، girl of chaos ، Son of anarchy
استغفرالله O_o !
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، girl of chaos

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان