23-08-2016، 16:53
(23-08-2016، 16:47)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2016، 16:45)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه نگو دلت میاد
البته خب من سریالو ندیدم و قطعا نمیتونم حسی که تو نسبت به جوفری و بازیگرش داری داشته باشم . ولی خب بازیگرشو دوس دارم و در عین حال از شخصه "جوفری" بدم میاد !
از اینکه ندو کشت متنفرم اصلا انتظار نداشتم حتی اون سرسی هم کوتاه اومد اونوقت این جوجه دستور قتل صادر کرد واسه من (:
تامن رو درست حسابی نمیشناسم ؛ اون چه جوره ؟
مثل بازیگر جوفری بازیگر تامنو هم دوس دارم کلا همرو دوس دارم
تامن همون داششه نه ؟
اون خوبه در واقع به ظاهر تا الن خوب بوده حسودیم میشه بهش با اون دختره میخواد ازدواج کنه اه |:
جافری چندش اوره تو فیلم کاراش رو میتونی ببینی ولی تو کتاب خیلی حس رو درک نمیکنی
فقط ند استارک و جان اسنو از وقتی راب استارک هم ریخت رو دختره حالم ازش بهم خورد |:
آره همون داداششه !
قیافش به طرز احمقانه ای مظلوم و دوس داشتنیه
میتونم تصور کنم چه کارایی میکنه کتاب خیلی خوب و کامل توضیح داده همه ی کارای کاراکترارو . اون سیلی ای که تیریون بهش زد خیلی خوب بود یعنی حال کردم اساسی :cool:
درباره ی راب هم وای من سره ازدواجش با اون دختره چه قدر بهش فوش دادم دلیل اصلی باخت نبرد و بعدم مرگش ازدواج با اون بود اه :|
راب احمق -_-
تامن با کیه ؟ توی کتاب فعلا 9 سالشه همش (: