امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

|:
||:
یادش بخیر |:
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
یه مشکلی که بچه های اینجا دارن بدون اینکه خدایی نکرده بخوام به کسی کوچکترین توهین یا حرف بدی بزنم وبا احترام به همه بچه های قدیمی انجمن اینه که جدید ها رو تو بحث راه نمی دید خب این عادیه که یه سری از بچه ها در طول زمان دیگه نیان انجمن ولی اگه بچه های جدید رو دریابید و باهاشون رفاقت کنید دوباره اینجا شلوغ میشه و بیشتر به همه خوش می گذره اما متاسفانه قدیمیا جدید ها رو تو بحث راه نمیدی ینی جوابشون رو نمی دن بازم به همه قدیمیا احترام میذارم اگه ناراحت شدید ببخشید این فقط یه پیشنهاد بود
 سپاس شده توسط saba 3 ، Jack Daniel'ѕ
من با حرفت موافقم
همه میگن خدا جای حق نشسته
میشه از خدا خواهش کنم از جای حق بلند شه تا حق سرجاش بشینه
 سپاس شده توسط saba 3
علیکم السلام

نامحرم اومد

همه برین حجاب کنین-_-
من نظری ندارم |:
 سپاس شده توسط saba 3 ، Son of anarchy
(12-08-2016، 19:23)²σηу نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نظری ندارم |:

کار خوبی می کنی:|

اکانت قبلیت چی بود؟^_^
 سپاس شده توسط ²σηу
(12-08-2016، 19:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2016، 19:23)²σηу نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نظری ندارم |:

اکانت قبلیت چی بود؟^_^

Iяαи►
به فا* رف |:
 سپاس شده توسط saba 3 ، ( lιεβ )
(12-08-2016، 19:28)²σηу نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2016، 19:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نظری ندارم |:

اکانت قبلیت چی بود؟^_^

Iяαи►
به فا* رف |:

نام کاربریتون اشناس

خدافظییی
 سپاس شده توسط ²σηу
(12-08-2016، 19:31)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2016، 19:28)²σηу نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نظری ندارم |:

اکانت قبلیت چی بود؟^_^

Iяαи►
به فا* رف |:

نام کاربریتون اشناس

خدافظییی
فک نکنم عجیب باشه (:
 سپاس شده توسط saba 3
(12-08-2016، 19:32)²σηу نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2016، 19:31)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نظری ندارم |:

اکانت قبلیت چی بود؟^_^

Iяαи►
به فا* رف |:

نام کاربریتون اشناس

خدافظییی
فک نکنم عجیب باشه (:
از من خاطره نداری بگی

یادم بیاد

^_^
 سپاس شده توسط ²σηу

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 131 مهمان