امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

(10-08-2016، 23:43)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:41)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ۴ 
تنها کسیه که فک میکردم یه ذره ادمه 

بهش کسی نبود اتک نزده باشه :|

دلم برا علی 4میسوزه /:
همه بش حمله کردن نه؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(10-08-2016، 23:44)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:41)MOH3EN KQZ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان؟ :297:

اوکِی :| 

یادته با عرفان به نشانه اعتراض سکوت میکردیم ؟:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Son of anarchy
(10-08-2016، 23:44)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان . منظورم تاریخ عضویت نبود !
دوره رو گفتم .. من خب خودم یادمه تو و شیوا و رزی و پریا و تارا و ماکان اینا دوره ی اوج و فعال بودنتون 2013 بود .
البته تو 2012 هم بودی ولی من دارم اصلی ترین دوره رو میگم .
سلطان رو خودم اسمشو بردم . محمد !

عَی عَی 
2012 گ.آ دست آوا بود ؛ تو دستایِ خودش میچرخید
فرزامـ بود .. آره خُ من بیشتر نگاشون میکردم تا حرف
فوقِ دو کلمه حرفی ک میزدم سلام بود 
آخرش هم بحث رو کِش میدادن سمت پروفایلم ک چرا اسمایِ توی 
پروفایلت اینقدر زیاده :|
لیست دوستام زیاد بود رو دوز داشتم :||
یادمه سوشیانت بود کی بود اون همش تیکه مینداخت -_-
منم ک نی نی شیطونه :| شت D:
تو اسمت چیه ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 170
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، MOHSENEBRAHIMI ، Apathetic
(10-08-2016، 23:43)MOH3EN KQZ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:40)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:27)MOH3EN KQZ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان
عرفان
فرید
شیوا
آیسان
تارا
چه دورانی بود یه زمان ...
چرا همه فقط این نسلو یادشونه ؟
اینا مال 2013 هستن . فلش 2 سال قبلتر هم بوده و نسلهایی داشته که متاسفانه کسی از اونا یاد نمیکنه ..
محمد ، سحر ، اوا ، ارمینا ، رکسانا ، میلاد ، حمید ، سروش ، ندا ، مرضیه ، نازنین ، ستاره ، پویا و خیلیای دیگه ...
بهترین نسل فلش مال 2012 بودن.

تا حدودی در  جریانی که چرا ..
ممد مثلا
برمیگرده به همون دلیل محرومیت ممد یا اون مسائل اون زمان
میگیری که چی میگم؟

بله کاملا در جریانم . خودمم جزوه اون دسته بودم !
فقط جمله بندیتو خیلی متوجه نشدم الان .

(10-08-2016، 23:45)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:40)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:27)MOH3EN KQZ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان
عرفان
فرید
شیوا
آیسان
تارا
چه دورانی بود یه زمان ...
چرا همه فقط این نسلو یادشونه ؟
اینا مال 2013 هستن . فلش 2 سال قبلتر هم بوده و نسلهایی داشته که متاسفانه کسی از اونا یاد نمیکنه ..
محمد ، سحر ، اوا ، ارمینا ، رکسانا ، میلاد ، حمید ، سروش ، ندا ، مرضیه ، نازنین ، ستاره ، پویا و خیلیای دیگه ...
بهترین نسل فلش مال 2012 بودن.

سه تاشون نا اشنان =/
بقیه هم که نیستن =/واس کی بگم؟ 
ماشالا دست به بن مدیرا عالی بود =|
ناموسا دعوا ها عالی بود -_____-
اون زمان عصابا ظرفیتش پایین بود !
شاید تنها پیشرفتی که فلش کرده اروم تر شدن روانها باشه ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط parmida.a
(10-08-2016، 23:45)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:43)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:41)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ۴ 
تنها کسیه که فک میکردم یه ذره ادمه 

بهش کسی نبود اتک نزده باشه :|

دلم برا علی 4میسوزه /:
همه بش حمله کردن نه؟

من میرم مغازه کارگره بم میگه گوشیتو بده چارتا فوش بش بدم :|
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Son of anarchy
خب باز اومدم 
۵ صفه رفتیم جلو :\/
+
حمید گفتم بت بازم میگم دلت واسه کسی بسوزه ک قدرت دفاع نداره 
بدرود همگی
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 170
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، parmida.a ، Jack Daniel'ѕ
(10-08-2016، 23:45)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:42)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:39)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:37)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه محسن ترو نمیگم
اون علی و گفتم -_-
ولش کن فهمیدم همه کی ان و کی بودن -_-
مغز درد گرفتم -_-

ما 4 تا علی داریم با اون دراگون میشه 5 تا :|
مشخص کن :|||

تو که هیچی ، دراگون هم که هیچی =/
برم پ.خ های تاریخیو چک کنم =|بقیه هم بفهمم-_____-

حدی اون پ.خ ک مال 2 سال پیش بود رو بهم دادی کم ماشین زمان داشت -_- یه طوری شدم -_-
بذار سه سال دیگه این یکیارو میدم =|
حس فسیلی بهت بده =|
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
(10-08-2016، 23:46)MOH3EN KQZ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادته با عرفان به نشانه اعتراض سکوت میکردیم ؟:|

بلهـ -_- بیشورا -_- 
اون عرفان ک خیلی کرم میریخت -_-
با اون امیر لوپز -_-
لوپززز :| 
ملکهـ سپاس بم میگفت عرفان :|

آقا من اینجا کمبود استیکر دارمـ :| 
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 170
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Son of anarchy
(10-08-2016، 23:47)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:44)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان . منظورم تاریخ عضویت نبود !
دوره رو گفتم .. من خب خودم یادمه تو و شیوا و رزی و پریا و تارا و ماکان اینا دوره ی اوج و فعال بودنتون 2013 بود .
البته تو 2012 هم بودی ولی من دارم اصلی ترین دوره رو میگم .
سلطان رو خودم اسمشو بردم . محمد !

عَی عَی 
2012 گ.آ دست آوا بود ؛ تو دستایِ خودش میچرخید
فرزامـ بود .. آره خُ من بیشتر نگاشون میکردم تا حرف
فوقِ دو کلمه حرفی ک میزدم سلام بود 
آخرش هم بحث رو کِش میدادن سمت پروفایلم ک چرا اسمایِ توی 
پروفایلت اینقدر زیاده :|
لیست دوستام زیاد بود رو دوز داشتم :||
یادمه سوشیانت بود کی بود اون همش تیکه مینداخت -_-
منم ک نی نی شیطونه :| شت D:
تو اسمت چیه ؟ :|

حدس میزدم منو یادت نباشه ..
البته خب حقم داری از همون 2012 و 2013 دیگه باهم حرف نزدیم چون من رفتم و وقتی برگشتم تو رفته بودی !
شادی ام . لونای سابق ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Ƒαкє ѕмιƖє ، parmida.a ، -Demoniac-
(10-08-2016، 23:48)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:45)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:42)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:39)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2016، 23:37)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه محسن ترو نمیگم
اون علی و گفتم -_-
ولش کن فهمیدم همه کی ان و کی بودن -_-
مغز درد گرفتم -_-

ما 4 تا علی داریم با اون دراگون میشه 5 تا :|
مشخص کن :|||

تو که هیچی ، دراگون هم که هیچی =/
برم پ.خ های تاریخیو چک کنم =|بقیه هم بفهمم-_____-

حدی اون پ.خ ک مال 2 سال پیش بود رو بهم دادی کم ماشین زمان داشت -_- یه طوری شدم -_-
بذار سه سال دیگه این یکیارو میدم =|
حس فسیلی بهت بده =|

مرسی :|
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، parmida.a ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان