امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

(04-08-2016، 0:04)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرض کن اون میومد بت میگف وان دی گوش کن ..
گرفتی چرا ؟

من الان دارم does he know رو ازشون میشنوم -_-
ولی آنلاینم :|
 سپاس شده توسط Berserk ، Son of anarchy ، Interstellar ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
آگهی
(04-08-2016، 0:07)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2016، 0:04)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرفتی چرا ؟

اه ب من چه اصن دوس داشته :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، Interstellar ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
(04-08-2016، 0:07)KrakatoA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2016، 0:01)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2016، 0:00)KrakatoA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 23:55)KrakatoA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 23:50)KrakatoA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش واس بعد
الان میخام خفت کنم

هیچ وقت با یه سادیسمی دعوا نکن جوجه

چی شد خفه شدی

موش زبونت رو خورد؟

اگه نخورده باقیچی ببرش

زیادی درازه

حوصلم سر رفته دلم غنج میره واس دعوا
با پسرا حالش بیشتره
احمق ترن...

کوجاییی؟؟

گم شدی

دلیلی برای بحث با آدمی مثل شما نمیبینه

اووووووو
کلاسو برم وااای ناراحت شدم که باهام حرف نزدین جناب شاهزاده
ببه جمله بندی هات توجه کن من به نظر شوما بی ارزش متوجه شدما
از شوما بعید بود با بنده حقیر بحرفید شاهزاده جوان
ببخشید مزاحم وقتتون شدم

خواهش میکنم
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Berserk ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
(04-08-2016، 0:09)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم

فهمیدی ؟ :|
گوگل تزانزلیتم اینطوری حرف نمیزنه :|

(04-08-2016، 0:09)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2016، 0:07)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرفتی چرا ؟

میگم نکنه مارلین گوش داده چیزیش شده :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Berserk ، Interstellar ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
(04-08-2016، 0:10)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2016، 0:09)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم

(04-08-2016، 0:09)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرفتی چرا ؟

اصن ب ت چ چیزیش شده باشه  ؟ :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، Interstellar ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
(04-08-2016، 0:12)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش یه اهنگ معرفی کردم .. بعد رفت که دان کنه دیگه بر نگشت :|
من مقصر نیستم ؟ ._.
 سپاس شده توسط Berserk ، Son of anarchy ، Interstellar ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
(04-08-2016، 0:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2016، 0:12)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش یه اهنگ معرفی کردم .. بعد رفت که دان کنه دیگه بر نگشت :|
من مقصر نیستم ؟ ._.

نه :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، Interstellar ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
(04-08-2016، 0:10)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم

گرفتی چرا ؟

نگرانی؟

من تا حلوا تو و اون پسررو نخورم سرما هم نمیخورم
 سپاس شده توسط -Demoniac-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=169185

این چرا افلاین نمیشه:|||
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Berserk ، Interstellar ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
(04-08-2016، 0:15)KrakatoA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا حلوا تو و اون پسررو نخورم سرما هم نمیخورم

:|

:|

I'm so sorry lady :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Interstellar ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان