امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

(03-08-2016، 22:32)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:31)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:29)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:28)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخوابید زمییین :|||

من حواسشو پرت میکنم تو برو:|||||||||||

داره اسنایپر میفرسته :|

قرار بود ب خودم لقب ددشات ـو بدم:|

زنده بیا بیرون ددشات که سهله ددپول میزاریم روت :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac-
آگهی
(03-08-2016، 22:26)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:22)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی مثه ادم بپرس :|
اوضاعو کنترل میکنم :| نگران نباش بپرس:|

What is the PELIKAN? :|

خدافظ :|

همین ؟ :|
گفتم چیه حالا :|
ی لقبه ک یکی خیلی وقت پیش بم داده منم ی غلطی کردم ب این بیشور -> @ÆҐÆŠĦ گفتم |: (*********)
اینم انقد گفت حمیدم افتاد تو دهنش :|
بد حمید اومد تو جی پی گفت عرفان و آیدین و امیرم افتاد تو دهنشون :|
دیگه تورو نمیدونم از کجا افتاد تو دهنت :| 
(اینارو باید با پشت دست همچین بزنی تو دهنشون دندوناشون بریزه تو حلقشون خفه شن |: )
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، -Demoniac-
خعلی لوسین اصلا چون اینجوری کردین میذارم.

ایییییششش
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(03-08-2016، 22:34)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:32)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:31)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:29)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:28)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخوابید زمییین :|||

من حواسشو پرت میکنم تو برو:|||||||||||

داره اسنایپر میفرسته :|

قرار بود ب خودم لقب ددشات ـو بدم:|

زنده بیا بیرون ددشات که سهله ددپول میزاریم روت :|
خبری ازش نشد؟:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
صب کنین یه ده بیس دقیقه بعد میزارم

همین جاااااااااا

لجم گرفتههههه
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(03-08-2016، 22:09)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 22:03)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:58)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:55)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:49)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی !
((:

آخی ؟

سلام .
سلام °_°
واقعا دلم میخواد گریه کنم .. حالم از همه چیز بهم میخوره =|
منم همین حس رو دارم !

مخصوصاً الان که کتابم تموم شد .. واقعا داشتم با شخصیتهاش زندگی میکردم !

عادت کرده بودم بهشون ..
الان بابت یه کتاب ناراحتی ؟ ._.
ناراحتی من از دست ادماست .. موجودات بی احساسی هستن ! خودخواه و درکشون خیلی پایینه مخصوصا نسبت به اطرافیان :|
اه .. واقعا مجبورم تحملشون کنم ؟ (:

آره خیلی ناراحتم .. واقعا خیلی بده ! وقتی بهش وابسته شی متوجه میشی.

چیزی شده ؟
Tongue Angry Angry ]میزارم تا چشاتون در بیاد
 سپاس شده توسط -Demoniac-
چقد مهربون :|
گفتم رفتی تسلیحات بخری ._.
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac-
راستشو بگممم؟؟
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(03-08-2016، 22:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد مهربون :|
گفتم رفتی تسلیحات بخری ._.

الان ددپولم یا ددشات:|؟

فزدا ی سوال طرح میکنیم بهتر ازین :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان