01-08-2016، 15:54
(01-08-2016، 14:32)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مطمئنی اومده بوده قبلا ؟ ._.
(01-08-2016، 13:32)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ok ^^
من قسمت 3و4 دبلیو رو بالاخره دیدم ..
قسمت 4 بهترین قسمتش بود @_@
نمیگم چی شد که اسپویل نشه ولی فقط بدونین عالی بود عالی عالی عالی !.!.!
کیلمی رو که تا 8 دیدم .. احتمالا امشب ادامش بدم ._. اگه دی وی دی پلیرم درست شده باشه !
+ یه خبر خوب .. سریال قلب سرخ (عاشقان ماه) اولین تیزر و پوسترش منتشر شد ^^
تیزرش خیلی خفن بود .
بازیگراش لی جونکی و بکهیون و آیو و جیسو و ... هستن . فقط یکم نگران نقش بکیم :| یه وقت نقشه بیخودی بهش نداده باشن اخه کاراکتر اصلی نیست ..
حس میکنم با توجه به سن کمش باید برادر کوچیکه ی مثلا ولیعهد اینا باشه ! یا یه شاهزاده ی کوچولو (اوخی!♡)
ولی کاش توی مثلث عشقی نزارنش چون قطعا با توجه به نقش اصلی نبودنش میبازه :|
من بسیار منتظر پخش این سریالم ^^
تیزر عاشقان ماه؟!
قبلا اومده بود ک !
قبلا دیده بودمش انگار._.
ولی اره! بنظر منم کاراکتر اصلی نیس و نقش مهمی هم نداره!
ولی خب اولین سریال بکی... طبیعیه نقشش از کاراکترای فرعی شروع شه(:
تازه منم از سریالای تاریخی بشدت بدم میاد |:
ولی خب وقتی بکی تو این سریال حضور داره، مگ میشه ندید^^
بالاخره ارشیو اکسوعی باید کامل باشه دیگه D:
+فاطی.-.
چقد دوست دارم مبهمیاتوD:
منم وقتی دارم سریال میبینم تا کلی وقت ذهنم درگیرشه |:
ب حدی ک گاهی شبا خوابشو میبینمo_o*
من که یادم نی :| شایدم اره اومده بوده ولی قطعا آفیشیال نبودن .
این تیزر اولین تیزریه که خوده SBS منتشره کرده (:
کی درامرا به 3 دسته تقسیم میشن . یه دسته کسایی که فقط تاریخی دوس دارن ، یه دسته کسایی که فقط مدرن دوس دارن و دسته ی سوم هردو رو دوس دارن .
به نظر میاد تو توی دسته دومی و من سوم !
چرا از تاریخی بدت میاد ؟ تاریخیا خیلی خوبن .. به ویژه تاریخی / فانتزی ها . اگه معیار نظر دادنت از روی دیدن تاریخیاییه که تی وی ایران پخش کرده پس کلا دیدت رو عوض کن :/
هیچکدوم از سریالایی که تی وی ایران پخش کرده ذره ای شباهت به اصلشون ندارن . من دیدم که میگم . مثال بارزش همون جومونگ ! ساده ترین تغییر حذف کل SoundTrack های سریاله . میدونی چه قدر اهنگ باکلام و زیبا داشته جومونگ ولی ایران همرو حذف کرد .. حذفیات صحنه ها و تغییرات دیالوگها هم که بحثش مشخصه و همه میدونیم !
پس این دیدو به تاریخی ها نداشته باش .. تاریخیاشون تازه بنظر من خیلی قشنگتر از مدرناشون هستن . حالا با دیدن این مون لاورز خودت متوجه میشی .