امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

(01-08-2016، 17:56)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:50)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:47)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:45)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:38)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

سلام

علیک سلام

ب رحمه الله و بر کات

کی ب تو سلام کرد؟  o_o

جواب سلام واجبه دیگه گفتم بهتره جواب بدم  Big Grin  Big Grin  :cool:  :cool:  :cool:

اینجور موقع ها باید دعوا کنی kaffe2
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط saba 3 ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
آگهی
(01-08-2016، 17:49)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:45)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:38)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

سلام

سلام kaffe2

خوبی؟
خوشی؟
چ خبرا؟
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
خوبم همیشه:ngh:

من میشناسمت ؟._. یا نه؟._.
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط saba 3 ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(01-08-2016، 17:58)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:56)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:50)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:47)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

علیک سلام

ب رحمه الله و بر کات

کی ب تو سلام کرد؟  o_o

جواب سلام واجبه دیگه گفتم بهتره جواب بدم  Big Grin  Big Grin  :cool:  :cool:  :cool:

الان شما چایی ریختی وایستادی دعوای ما رو ببینی؟؟؟ Smile Smile Smile Exclamation Exclamation
 سپاس شده توسط parmida.a ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(01-08-2016، 18:02)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربریت آشنا میزنه
واس همین ج سلامتو دادم._.
(01-08-2016، 18:03)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 17:58)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام

ب رحمه الله و بر کات

کی ب تو سلام کرد؟  o_o

الان شما چایی ریختی وایستادی دعوای ما رو ببینی؟؟؟ Smile  Smile  Smile  Exclamation  Exclamation
درکت خوبهkaffe2

(01-08-2016، 18:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 18:02)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربریت آشنا میزنه
واس همین ج سلامتو دادم._.

من ج سلامتو دادم:ngh:
اها که اینطور._.
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
(01-08-2016، 18:04)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 18:03)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب رحمه الله و بر کات

کی ب تو سلام کرد؟  o_o

الان شما چایی ریختی وایستادی دعوای ما رو ببینی؟؟؟ Smile  Smile  Smile  Exclamation  Exclamation
درکت خوبهkaffe2
واقعیتش من اهل گفتگو هستم بیشتر تا دعوا به حرف زدن اعتقاد بیشتری دارم از فیلمای بروسلی هم بدم میاد
Big Grin Big Grin
همزاد فرید پیدا شد.-.
تویی رامین 1993 -______-

kaffe2کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✮Èvαñ✮ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parmida.a *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ ẰLi ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ƒalleη ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رامین 1993
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط رامین 1993 ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
خدافظی

خوش گذشت

شبتون شکلاتی
(01-08-2016، 18:08)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همزاد فرید پیدا شد.-.
تویی رامین 1993 -______-

kaffe2کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parmida.a *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ ẰLi ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ƒalleη ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رامین 1993
فرید کدوم یکی از دوستان هستند؟؟ من تازه واردم نمیشناسم
 سپاس شده توسط parmida.a ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان