26-07-2016، 19:50
چندِش آور ترین کاری کِ تا حالآ کردی چـی بود؟!*:|
|
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
26-07-2016، 19:50
چندِش آور ترین کاری کِ تا حالآ کردی چـی بود؟!*:|
سلام مهشید
خوبی؟ منو می شناسی؟(فقط اسممو بگوD: ) بهترین لحظه ی صندلی داغ وقتیه که یه مدیر رو صندلیهD: بخاطر همین تصمیم گرفتم پنج بار ازت سوال بپرسمD: برای این مدیرا که نوشتم بهترین ویژگی شونو بنویس و یه جمله بهشون بگو و یه شعر و فیلم و کتاب و شکلک هم بهشون نسبت بده.-. Wanton Mason Frost ~Ali~ Miss smoker Marse Titixlei Aesno Queen Anonymous Apathetic Miss a.n.t Aphotic Lieb Spent Crazy girl Angel Tigh Enigmatic Interstellar Fallen حالا این کاربران: من مروا(اسم کاربری ش سخته) Curssed lord Miss helia Venus Irresistible Magical girl در آخر یه آرزو کن: یه دعا: و موفق باشی.-.
26-07-2016، 21:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-07-2016، 21:08، توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ.)
(26-07-2016، 16:16)k1.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (26-07-2016، 19:50)✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رفیقم آدامسو از دهنش در اورد مالید زمین شرط بستم خوردم 10تومن گرفتم :V
27-07-2016، 12:03
مرسی از اینکه جواب دادی
همشون قابل حل هستن اگ خواستی میتونم کمکت کنم از صحبت کردن با شما خوشحال شدم ببخشید اگ چیزی گفتم حلالم کن ممنون بای
27-07-2016، 17:37
به نظرتون نفر بعدی خودم بشینم رو صندلی ؟ ((:
27-07-2016، 19:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-07-2016، 19:25، توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ.)
(26-07-2016، 20:23)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (27-07-2016، 17:37)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا که نه ..
27-07-2016، 20:04
(27-07-2016، 19:25)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منو نمیشناسی ؟؟ =| چرا آخه =|
27-07-2016، 22:02
(27-07-2016، 20:04)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تویی مگه ؟ منم نشناختم
سلام .
با حضور خودم ((: ! شاید فقط یک روز بشینم .. به سؤال هایی که احساس کنم پاسخش مهم نیست یا خیلی شخصیه پاسخ نمیدم . آهان .. زیادم اهل موسیقی و فیلم نیستم ! ممنون .
28-07-2016، 11:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-07-2016، 11:53، توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ.)
(27-07-2016، 20:04)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمیدونستم تویی :| آخه فونت فرق داره خدایی :| سلـام رهـا ! خوبی ؟! تاریخ تولد ؟ رشته ؟ دانشجویی ؟ تاحالا شده احساس ضعف کنی ؟ وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟ دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ طرفدار کدوم ورزش و تیم ورزشی هستی؟ از اینکه بخاطرت محروم شدم چه حسی داری ؟ عذاب وژدان نداری ؟ پ.ن : شوخی :| فرض کن قراره فیلم زندگیتو درست کنن به نظرت اسمش چی باشه؟ به جز اون دکتره دیگه کیو دوس داری ؟ اگه از بهترین دوستت بخوای تورو توصیف کنه به نظرت درباره ی تو چی میگه؟ اسم بهترین دوستت ؟ نظرت درباره ی من ؟ یه نصیحت به من ؟ ill-Mind ، Mason، Wanton || Mιѕѕ α.η.т ||، aesno ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ، αρнσтιc، ρѕуcнσραтн Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ بقیرم حوصله ندارم اسماشونو کپی پیست کنم :| خودم اکثرشونو نمیشناسم :| ولی تو بگو اگه قرار بود مدیر یه جا دیگهه باشن کدوم بخش بهتر بود براشون ؟ چقدر نظر بقیه درباره ی خودت برات مهمه؟ اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟ یه آرزو ام برای من کن :| ..... ترین ها: شوخترین: فعال ترین: درس خونترین: فضول ترین: باحالترین: با جنبه ترین: آروم ترین: خوش خنده ترین: با معرفت ترین: مودب ترین: ناشناخته ترین: پایه ترین: ساز مخالف ترین: از چه تیپ آدمها با چه اخلاقی بیشتر خوشت می آید؟ بدترین اخلاق من ؟ بهترینش ؟ انتقاد ؟ ما دوست داریم خلاصه :V خدافظ .
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|