26-07-2016، 16:27
(26-07-2016، 16:24)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.البته اینم بگم من درسته زود نت اومدم ولی تا همین پارسال گوشی نداشتم !
(26-07-2016، 16:23)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2016، 16:20)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه ناراحت نباش .
(26-07-2016، 16:18)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2016، 16:16)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از کلاس دوم ابتدایی ! D:
مگه دبستان بودی نتم میومدی ؟ :| D:
تاریخ عضویتمو مگه ندیدی .. اون زمان که همسن الان نبودم ..
وقتی اومدم فلش تازه چهارم ابتدایی رو ت کرده بودم ! :|
باورم نمیشه :|||
من تا پنجم موبایل نداشتم |:
اوج کارم با سیستم نقاشی کشیدن بود |:
ای خدا >_<
تو کاره درست رو کردی با این حساب .
میدونی من چه قدر پشیمونم که توی بهترین دوران زندگیم (کودکی) وارد نت بعد وارد فلش شدم ؟
اگه زمان برمیگشت عقب هیچوقت فلش نمیومدم :|
به همون بازی های انلاین اینترنتی توی سایتای دیگه بسنده میکردم.
والا امکانات نبود D:
دقت کردی هرکی فلش موندگار بود بزرگترین اشتباهش همین فلش بود D:
داستانی داره اینجا .. :|
پارسال برای اولین بار موبایل گرفتم .
فلش اصن خودش یه زندگی ایه ها .. والا من جاهای دیگم عضو بودم ولی حتی اسمشونو الان یادم نمیاد ؛ اما این فلش لامصب تا لحظه ی مرگمم مطمئنم توی یادم میمونه :|