امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291

(25-07-2016، 22:18)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:08)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی واقعا هیشکی نمیخونه ؟ :|
آخ جون فوش بدم :v

من میخونم عوضی 

غلط کردی تخم مرغ :||
 سپاس شده توسط Faust ، Son of anarchy ، -Demoniac-
آگهی
(25-07-2016، 22:08)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلم زبانمون طرفدار برد پیته world war z رو ندیده -_-

بهتر از اینه که یکی بگه Tom cruise تو world war z بازی کرده !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Faust ، Son of anarchy
(25-07-2016، 22:17)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:08)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوب بود .____.  
یادش بخیر بدون زیر نویس دیدم |:

عه تینا :|
متفاوت ترین فیلم زامبی بود که دیدم .

(25-07-2016، 22:16)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Warm bodies 
زامبی استخونیاش ازینا خطرناک تر بودن :|

یادم باشه یادداشت کنم :|
یه دونه بود انیکس گذاشته بود نازیا زامبی میشن .. کثیف ترین فیلمی بود که دیدم -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Faust ، Son of anarchy ، Dead Silence ، Berserk ، -Demoniac-
(25-07-2016، 22:18)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:14)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:03)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی میخونه ؟ :v

با این وضعیتی که من میبینم تو الان یه واکری

از کره رفتی آمریکا :v

آمریکا که بودم , کره هم هستم (((:
 سپاس شده توسط Faust ، Dead Silence ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(25-07-2016، 22:20)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:08)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر از اینه که یکی بگه Tom cruise تو world war z بازی کرده !

:|
امکان نداره :|
:|
 سپاس شده توسط Faust ، Son of anarchy ، Interstellar ، -Demoniac-
به نمکتون سپاس نمیدید ؟ :V

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5729&pid=3230993#pid3230993
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، Interstellar ، -Demoniac-
Inception، interstellar هم خیلی دوست داشتم  ((:

واقعا محشر بودن . 

(25-07-2016، 22:21)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:18)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:14)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:03)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی میخونه ؟ :v

با این وضعیتی که من میبینم تو الان یه واکری

از کره رفتی آمریکا :v

آمریکا که بودم , کره هم هستم (((:
ولی من دیگه کره نیستم
جاست آمریکا  :| 
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Faust ، Son of anarchy ، Interstellar ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(25-07-2016، 22:22)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عمرم انقد رسمی حرف نزده بودم :hiccp:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Faust ، Interstellar ، -Demoniac-
(25-07-2016، 22:20)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:18)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:08)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی واقعا هیشکی نمیخونه ؟ :|
آخ جون فوش بدم :v

من میخونم عوضی 

غلط کردی تخم مرغ :||

هاهاها آشغال
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(25-07-2016، 22:24)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2016، 22:22)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عمرم انقد رسمی حرف نزده بودم :hiccp:

منو یاد مذاکرات هسته ايم میندازی -_-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان