امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291

اصلا چرا با ملت این کارو میکنن .! نهم دیگه برا چی؟ ریاضیش علومش سخته°—°
اینکه اگه کسی رو دوست داشته باشی و نگی دوست دارم (:با اینکه کسی رو دوست نداشته باشی و بگی  دوست دارم (:...خیلی فرقـ دارهـ ..... شاید دردِ اولی به ظاهر بیشتر باشهـ ولی زخم دومی کاری ترهـ (:
 سپاس شده توسط -Demoniac-
آگهی
(20-07-2016، 18:52)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:45)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی عوضش من وخت کله خاروندنممـ ندارمـ :|
همین جمعه باس برمـ ازمون بدمـ -__-

چه آزمونی ؟ -_-
من نهایت کارم اینه که دو هفته دیگه فاینال دارم :|||
میرم ریاضی ... ت قلمچی ... ت ازموناش امتحان علوم و فارسیه پارسالم داره .. -_-
مامانم والیبالو زبانم ثبت نامم کرده :|
اصلا ی وضع قاراش میشی عه :|

منم یه رفیق خرخون دارم میره قلم چی :| یه بار آزموناش رو دیدم تا دو روز اشتها نداشتم :|
فک کردی من اشتها دارم ؟؟:/
ی غلطی کردم ب مامانم گفتم سال دیگه سخته میخوام پایم قوی شه .... اونم از خدا خواسته برد ثبت نامم کرد :|
الان عین خر تو گل گیر کردم بقران -_- خیلی سخته :/

من هیچوقت درباره درس با مامانم حرف نمیزنم :| هیچوقت :/
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، shuu ، -Demoniac-
کار خوبو تو میکنی باریک‌‌‌.
اینکه اگه کسی رو دوست داشته باشی و نگی دوست دارم (:با اینکه کسی رو دوست نداشته باشی و بگی  دوست دارم (:...خیلی فرقـ دارهـ ..... شاید دردِ اولی به ظاهر بیشتر باشهـ ولی زخم دومی کاری ترهـ (:
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(20-07-2016، 18:54)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:49)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:45)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه آزمونی ؟ -_-
ببخشید قصت فضولی ندارم 

پایه چندمی 
کلاس چندمی؟
بگو می خوام ازت راهنمایی بگیرم
ن خواهش میکنم (:
میرم نهم ._.
بگو عزیزم  (=
هیچی گلم ببخشید فک کردم شما دوره دوم متوسطه ای ی سوال از دبیرستانی داشتم

میخواستم بدونم گزینه دو بهتره یا قلم چی ک خوب گزینه دو برا دبیرستان یا دوره دوم متوسطه است
خواهش میکنمـ .. من سال دیگع ک نهمو خوندم میخوام انتخاب رشته کنم برم هنرستان دوره ی دوم نمیرم (:

(20-07-2016، 18:53)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:52)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 18:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه آزمونی ؟ -_-

منم یه رفیق خرخون دارم میره قلم چی :| یه بار آزموناش رو دیدم تا دو روز اشتها نداشتم :|
ی غلطی کردم ب مامانم گفتم سال دیگه سخته میخوام پایم قوی شه .... اونم از خدا خواسته برد ثبت نامم کرد :|

خُدا قُوت پهلـوان :|
خیلی ممنونمـ :|

(20-07-2016، 18:59)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه آزمونی ؟ -_-

من هیچوقت درباره درس با مامانم حرف نمیزنم :| هیچوقت :/
اره حرف نزن :| چون بدبخت میشی :/ ب فنا میری :| اصلا ی چی میگم ی چی میشنوی .... ب معنای واقعی کلمه ب فنا میری :/
منم گXه خوردمـ :|
تازه میخواست طراحیم ثبت نامم کنه ..... نذاشتم :/

(20-07-2016، 18:54)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهم سخته من نمیخوام برم...Sad
این حرفو نزن دختر :|
ت میتونی .... قوی باش :/

خب من دیگه میرمـ ...! خوش گذشت ._.
فعلا (:
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، Jack Daniel'ѕ
(20-07-2016، 19:00)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره حرف نزن :| چون بدبخت میشی :/ ب فنا میری :| اصلا ی چی میگم ی چی میشنوی .... ب معنای واقعی کلمه ب فنا میری :/

باشه حرص نخور :| یه اشتباهی بود کردی :|
فعلا ..
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، _Lσѕт_ ، Son of anarchy
(20-07-2016، 19:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 19:00)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا ..
بله ... همین طوره ._. دیگه گفتنش و پشیمونی و اینا فایده نداره (:
راهیه ک باید رفت ...
خداحافظ .-.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، _Lσѕт_
این حرفو نزن دختر :|
ت میتونی .... قوی باش :/

خب من دیگه میرمـ ...! خوش گذشت ._.
فعلا (:
[/quote]

:\ وقتی رفتی نهم میفهمی من امشب چی گفتم....‌
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(20-07-2016، 18:58)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا چرا با ملت این کارو میکنن .! نهم دیگه برا چی؟  ریاضیش علومش سخته°—°

سخت ؟
علوم معلمت خوب باشه سرکلاس بفهمی حله
ریاضیش از سال پیششم آسون تره :}
تو کل سال من یا سر ریاضی میپیچیدم یا خواب بودم یا کارای دیگه .. :|
ولی آخر سال ی دور ع کتاب خوندم و دوتا تمرین حل کردم 15 شدم.
فقط هندسه و خیلی بد توضیح داده بود :\
کلا نترس سخت نی :}
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، shuu ، -Demoniac-
(20-07-2016، 19:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا ..

پ خ هاتو خالی کن باو:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Berserk ، -Demoniac-
خالیه حمید .
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان