18-07-2016، 23:15
نقل قول: چه عجب!منم زیاد تعریف ازش نشنیدم ..
یه نفر از او زیبا بود تعریف کرد.!
منکه خودمو کشتم تا بفهمونم این سریال عالیه :|
عجیبه واقعا سارا خوشش اومده ._.
آخه واقعا خیلی موضوعش کلیشه ایه :|| از خلاصه ش میشه فهمید ..
|
" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " |
|||||||||||||||||||||||||||||
18-07-2016، 23:15
نقل قول: چه عجب!منم زیاد تعریف ازش نشنیدم .. عجیبه واقعا سارا خوشش اومده ._. آخه واقعا خیلی موضوعش کلیشه ایه :|| از خلاصه ش میشه فهمید ..
های(^_^)_\
آی اَم اینجا^_^ خب من ونوسو با شادی شروع کردم و انشالله با آنیتا تموم می کنم D: :| یک خبر ناب و اینکه نسل خورشید داشت در قسمت چهارده کشته به جا می گذاشت تا اینکه تو قسمت ۱۵یو شی جین برگشت D: دوست من تا چهار قسمت اول فحشم می داد بخاطر نسل که این چرت و پرت چیه:| بعد کلا خیلی خوشش اومد._. خب از این حرفا بگذریم._. من و شادی طبق آخرین خبری که به دستمون رسید و عکسشو براتون در آخر این ارسال میذارم و امیدوارم شب بتونین بخوابین._.* و در آخر باید بگم تیزرهای سریال دبلیو دوستان منو کی درامر داره می کنه و باید بگم با توجه به این موضوع خود سریال باید فوق العاده باشه._. فعلا..(: خبر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20160719-013024.jpg محاسبه با ارزش هر دلار ۳۵۰۰تومن توسط من:| برای هر یک قسمت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20160719-013005.jpg
19-07-2016، 9:14
(18-07-2016، 23:56)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ایشالا :| راستی نقش مینهو مشخص شده >؟
(19-07-2016، 9:14)|| Mιѕѕ α.η.т || نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.D: آره خلاصه ش که اومده انگار راجع به یه افسانه قدیمی مردی که مثل پری دریاییه البته اون طور که خبرها گفتن
19-07-2016، 12:24
فردا سریال دبلیو میاد ●_●
فقط یه سوال چون من تا حالا سریال موقع پخش دان نکردم برای همین نمیدونم که چه قدر طول میکشه تا زیرنویسش بیاد ؟ اصلا سریال به وقت ما چه ساعتی پخش میشه ؟ من فقط میدونم چهارشنبه ها و پنجشنبه هاست :| راستی کنفرانس مطبوعاتی سریال هم بوده .. هان هیو جو و جونگ سوک هم که حسابی از هم تعریف کردن ! D: جونگ سوک هم به سوال خبرنگارا که در رابطه با رقابتش با ووبین بود ازش پرسید و جونگ سوک هم گفت نه ما دوستای صمیمی هستیم و هیچ رقابتی باهم نداریم ! برای کسایی که نمیدونن بگم منظور از رقابت ، رقابته بین سریالهاشونه که پخششون همزمان شده . ( سریال عشق بی پروای ووبین از kbs2 و دبل یو جونگ سوک از mbc )
19-07-2016، 12:49
من به شخصه فکر می کنم سریال دبلیو موفق تر باشه ولی سریال ووبین رو هم ندیدم
معمولا زیرنویس بعد از پخش آماده میشه و تا دوازده ساعت بعد(حداکثر)میره روی نت به نظر سریال عالی ای میاد و بازیگران خوبی هم داره دیگه لازم به تعریف بازیگران نیس و باید کار موفقی باشه و در آخر یه خبر خوب دیگه: چند وقت پیش که یه سری معاهدات فرهنگی بین ایران و کره امضا شد رو یادتون میاد؟ در زمینه ی موسیقی سنتی ایران و کره در اوایل تابستون امسال در برج میلاد کنسرتی برگزار شد و جدیدا هم که خبری اومده که سرمایه گذار شهرزاد داره روی پروژه مشترک ایران و کره سرمایه گذاری می کنه امسال سال خوبی برای روابط فرهنگی ایران و کره باید باشه!
19-07-2016، 19:10
(18-07-2016، 23:15)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بنظر من ک داستان کلیشه ای نبود :| ینی من داستان مشابهشو ندیده بودم :| ولی باز هم بنظر من به غیر از داستانش بازیه بازیگرا خیلی قویه! بازیگرای طنزش واقعا عالی کار میکنن .-.
20-07-2016، 12:54
امشب ساعت 22:00 به وقت کره سریال W پخش میشه .
یه مطلب جالبی که خوندم راجع به نقش جونگ سوک توی این سریال بود ؛ این نقش خیلی پیچیده ست .. جونگ سوک نقش پسر 18 ساله ای به اسم کانگ چول رو داره که نه تنها دارنده ی مدال المپیکه بلکه یه قاتل هم هست ! :| و درگیری های زیادی با پلیس داره .. هان هیو جو هم نقش دکتری (فکر کنم جراح) که توی یه دنیای وبتونی گیر میفتهوو ذره ذره عاشق کانگ چول میشه . چه خلاصه ی بدی :| داستان اسپویل شد همش ._. D: و چند تا خبر جدید : مون کایونگ ، کیم جونگ هیون و آن وو یون به سریال jealousy incarnate پیوستند که از 17 اگوست پخش میشه . سریالهای گونگ شیم خوشگله و آینه ی جادوگر پخششون تموم شد . (کسی ندید اینارو ؟) سریالهای سیندرلا و 4شوالیه ، اشباح بیاید مبارزه کنیم و عشق بی پروا هم پخششون شروع شده خودتون ددیگه میدونید :| کسی اینارو نمیبینه ؟ لی جون ، چویی جی وو و جو جین مو بزودی در سریال The woman with the carrier از شبکه MBC . هان هه جین (سوسانو ی خودمون) قراره به عنوان بازیگر مهمان توی Doctors بازی کنه ^_^ خالق سریالهای زیبای خون و دکتر خوب قراره با سریال Chief Kim از شبکه kbs نوامبر امسال برگرده ! همه خبرارو گفتم فکر کنم :|
20-07-2016، 13:10
مزخرف بود از بازی پارک شین هی توی وارثان بیشتر خوشم اومد
20-07-2016، 18:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-07-2016، 18:02، توسط || Mιѕѕ α.η.т ||.)
نظرتون درباره ی عشق بی پروا چیه ؟
اونجوری کِ شنیدم خیلی قشنگه و در حال پخشه .. بازیگرای مطرحش یِکی ووبینه ( چوی یونگدو تویه وارثان ) و سوزیه .. من میخوام پینوکیو هم ببینم .. بخاطر اینکه پارک شین هه توش بازی کرده .. سریال پینوکیو قشنگه ؟
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
بررسی فیلم Sansho the Bailiff (1954) | |||||
نقد و بررسی سریال پادشاهی ( Kingdom ) |