امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291

یا حضرت جرجيس:|
 سپاس شده توسط Faust ، best~boy ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=9448
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=10783
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=3670
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=29559
يادش بخير T_T
 سپاس شده توسط Faust
تموم شد .5
 سپاس شده توسط Son of anarchy
یه سوال بپرسم؟
اینکه اگه کسی رو دوست داشته باشی و نگی دوست دارم (:با اینکه کسی رو دوست نداشته باشی و بگی  دوست دارم (:...خیلی فرقـ دارهـ ..... شاید دردِ اولی به ظاهر بیشتر باشهـ ولی زخم دومی کاری ترهـ (:
(14-07-2016، 12:14)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال بپرسم؟

چون تويى 2 تا بپرس؟
(14-07-2016، 12:15)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2016، 12:14)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال بپرسم؟

چون تويى 2 تا بپرس؟

مگه میشناسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه اگه کسی رو دوست داشته باشی و نگی دوست دارم (:با اینکه کسی رو دوست نداشته باشی و بگی  دوست دارم (:...خیلی فرقـ دارهـ ..... شاید دردِ اولی به ظاهر بیشتر باشهـ ولی زخم دومی کاری ترهـ (:
(14-07-2016، 12:17)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2016، 12:15)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال بپرسم؟

چون تويى 2 تا بپرس؟

مگه میشناسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو زياد توجه نکن به حرفام |:
بپرس |:
خوبه گفتی یه لحظه فک کردم قلبم نمیزنه.....-_-

خوبه حالا سوالم اگه یکی بخواد کلا از سایت خارج بشه میشه؟؟؟؟...*_*
(14-07-2016، 12:21)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه گفتی یه لحظه فک کردم قلبم نمیزنه.....-_-

خوبه حالا سوالم اگه یکی بخواد کلا از سایت خارج بشه میشه؟؟؟؟...*_*

منظورت دليت اکانته که نه 
شدنو ميشه ولى صابر همچنين کارى نميکنه 
اگه بود منه بدخت زودتردليت ميکردم |:
الهی دلت پره هاااا-__-..... اوکی مرسیو....^_^

یه سوال دیگه بپرسم؟؟؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان