امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291

(13-07-2016، 22:44)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@×ѕoвeя×

چیو گزارش میکنی ؟

هیچی دستم خورد
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(13-07-2016، 22:44)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@×ѕoвeя×

چیو گزارش میکنی ؟

چیزی نیس ارسالای ماعهv:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، esiesi
(13-07-2016، 22:41)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 22:39)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 22:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 22:36)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صندلی کی نوبت من میشه:|

صندلی سرِ آرش فک میکردم شلوغ بشه ..
سر احسان و ارین که شلوغ بود .

سر من شلوغش نکنین:|

باو سر تو منو و علی و احسان .. چی بشه ارش و ارین بیان بپرسن 
احسان دیپلماسی خوبی داشت که شلوغ بود :|

تو از کجا فهمیدی ؟ :| 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 90
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
(13-07-2016، 22:42)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 22:41)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 22:36)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صندلی کی نوبت من میشه:|

3 روز شد ؟

تاریخ روزی که نوشتم با حضور فلانی رو بده ببینم .

من حوصله ندارم !

مگه من دارم:| 
اصلا منو از تولیست صندلی ور دار انصراف میدم

من وقت اضافی ندارم ! 

منبعد قشنگ فکراتو بکن بعد حرف بزن .

خدافظ ..
(13-07-2016، 22:45)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@×ѕoвeя×

چیو گزارش میکنی ؟

چیزی نیس ارسالای ماعهv:

نه اصلا..
گفتم که دستم خورد
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Jack Daniel'ѕ ، Faust
(13-07-2016، 22:45)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@×ѕoвeя×

چیو گزارش میکنی ؟

چیزی نیس ارسالای ماعهv:

حمید بتمرگ :| 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 90
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(13-07-2016، 22:46)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو از کجا فهمیدی ؟ :| 

با 99% افراد تو دیپلماسی خوبی داری :| 
اون 1% کاربرای تازه وارده :v
 سپاس شده توسط esiesi
من اصلا از ارسالای شماها که الان هستین تا حالا گزارش نکردم
فعلا..
من رفتم
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Faust ، Son of anarchy ، -Demoniac-

@×ѕoвeя×

چیو گزارش میکنی ؟

چیزی نیس ارسالای ماعهv:

قبل از اینکه از چیزی مطمئن بشی قضاوت نکن .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s3.img7.ir/08UCY.jpg
 سپاس شده توسط sober ، -Demoniac-
(13-07-2016، 22:46)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@×ѕoвeя×

چیو گزارش میکنی ؟

چیزی نیس ارسالای ماعهv:

نه اصلا..
گفتم که دستم خورد

شوخی کردم تو دختر گلی هستی:|
ازین کارا نمیکنی

(13-07-2016، 22:49)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@×ѕoвeя×

چیو گزارش میکنی ؟

چیزی نیس ارسالای ماعهv:

قبل از اینکه از چیزی مطمئن بشی قضاوت نکن .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s3.img7.ir/08UCY.jpg

شوخی کردم 
باشه حالا هی موضع بگیر بیا موزه بگیر
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Faust ، sober ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان