11-07-2016، 15:08
به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایران ناز نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است. این بار نان شکم پر را با خمیر جادویی درست کرده و میهمانان را سورپرایز کنید.
ایران ناز نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است. این بار نان شکم پر را با خمیر جادویی درست کرده و میهمانان را سورپرایز کنید.
مواد لازم برای نان شکم پر با خمیر جادویی
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
قارچ خرد شده: 4 تا 5 عدد
جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
پیازداغ : 2 قاشق غذاخوری
روغن : یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ : یک عدد
کره آب شده : 2 قاشق
ذرت و نخود پخته شده : نصف فنجان
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
قارچ خرد شده: 4 تا 5 عدد
جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
پیازداغ : 2 قاشق غذاخوری
روغن : یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ : یک عدد
کره آب شده : 2 قاشق
ذرت و نخود پخته شده : نصف فنجان
مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی
آرد : 2 لیوان
خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری
تخممرغ : یک عدد
روغن : 4 قاشق
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق مرباخوری
شیر یا آب ولرم : یک لیوان سر خالی
طرز تهیه خمیر جادویی
پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.سپس بقیه شکر، نمک، تخممرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.آرد را کمکم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید.
خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یکونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.این خمیر را میتوانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است میتوان با آن انواع غذاها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکمپر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.به همین دلیل به آن خمیر همهکاره یا خمیر جادویی میگویند.
طرز تهیه نان شکم پر
پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.بعد به ترتیب ربگوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید