امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291

خداوکیل پرتغالم گل بزنه کفایت میکنه :|
حوصله وقت اضافه ندارم :|
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Son of anarchy
آگهی
(10-07-2016، 23:48)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2016، 23:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی ؟ (((:
منتظرم :V

بن میشی آ .. اشکال نداره ؟ :183:
 ای بدجنس ://  الان ک فک کردم دیدم ک من فضول نیسم ک تو اکانت بقیه سرک بکشم 
:V
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، Faust
(10-07-2016، 23:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از فرانسه متنفرم-_-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Magical Girl
(10-07-2016، 23:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2016، 23:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرانسه و پرتغال ؟؟؟

برج سلمان مشهد تو آتیش سوخت و خاکستر شد ! 
کل آتش نشانی مشهد (60ماشین،100آتش نشان،حدود 100 تانکر آب) و 6 تا آمبولانس و یه اتوبوس آمبولانسی و یه ربات زنده یاب و ... اونجا بودن !!! 

بعد تو هنوز سالمي/:

الاغ مگه من تو برج سلمان بودم ؟ -_- 

واقعا حوصله شوخی ندارم حمید ! تمومش کن
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 30
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، Magical Girl
(10-07-2016، 23:52)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2016، 23:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از فرانسه متنفرم-_-

من از دوتاشون بدم میاد ..
ولی انتخاب بین بد و بدتره :v
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Magical Girl
(10-07-2016، 23:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2016، 23:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2016، 23:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرانسه و پرتغال ؟؟؟

کل آتش نشانی مشهد (60ماشین،100آتش نشان،حدود 100 تانکر آب) و 6 تا آمبولانس و یه اتوبوس آمبولانسی و یه ربات زنده یاب و ... اونجا بودن !!! 

بعد تو هنوز سالمي/:

واس چی آتیش گرف؟ 

(10-07-2016، 23:53)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2016، 23:52)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از فرانسه متنفرم-_-

من از دوتاشون بدم میاد ..
ولی انتخاب بین بد و بدتره :v

کاش میزبانی بازیارو ب بنگلادش میدادن ولی ب فرانسه نمیدادن/:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، esiesi
(10-07-2016، 23:54)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2016، 23:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرانسه و پرتغال ؟؟؟

بعد تو هنوز سالمي/:

واس چی آتیش گرف؟ 

میگن اتصال برق تو قسمت اداری 
نمای ساختمون هم ورق کامپوزیت بوده برای همین تمامِ 17 طبقه ش سوخته و احتمالا آدمای توش !
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 30
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
تو مترو عطر یه دختره توجهمو جلب کرد .

با کلی تلاش خودمو بهش رسوندم گفتم : معذرت میخوام دوشیزه میتونم بپرسم اسم عطرتون چیه ؟

هول کرد اسم خودشو گفت 2i8d
 سپاس شده توسط esiesi ، Jack Daniel'ѕ ، Magical Girl ، -Demoniac-
احسان برو جواب بده
 سپاس شده توسط Son of anarchy
اسپمـ ؟ -.-
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان