04-07-2016، 13:06
اهوم سو ریونه ..
اینجا عالیهه !
Ost های سریال عالین :| من هرچی بگم کم گغتم ..
حتما ببینید این سریال رو ..
اینجا عالیهه !
Ost های سریال عالین :| من هرچی بگم کم گغتم ..
حتما ببینید این سریال رو ..
|
" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " |
||||||||||||||||||||||||||||||||
04-07-2016، 13:06
اهوم سو ریونه ..
اینجا عالیهه ! Ost های سریال عالین :| من هرچی بگم کم گغتم .. حتما ببینید این سریال رو ..
04-07-2016، 13:15
(04-07-2016، 13:06)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اوکی با این حساب میبینیم ! سریالامو تا چند ساعت دیگه میارن ^_^ راستی من قسمت اول دکترها رو دیدم ، خیلی باحال بود ! هم بازی شین هه قوی بود هم شخصیت پردازیش متفاوت و عالی بود . هرچند فعلا ادامش نمیدم ولی هروقت تموم بشه میخرمش =))
04-07-2016، 13:53
(04-07-2016، 13:15)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره خیلی قشنگه .. من 4 قسمتشو به طور کامل دیدم .. امشب 5میاد ^^ خیلی خوشحالم ^^ تو فکرشم به طور آنلاین شبکه ی sbs رو با گوشیم بگیرم ببینم . ولی بدون زیر نویس فایده نداره .. امیدوارم بلافاصله ک اومد تو اینترنت زیرنویس فارسیش هم بیاد .. وگرنه مجبور با زیر نویس انگلیسی ببینم ! اصن نمیتونم صبر کنم .
04-07-2016، 14:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2016، 14:38، توسط || Mιѕѕ α.η.т ||.)
شادی این فیلم ونوس کِ میگی تُو چه سبکیه ؟
موضوع چیه ؟
04-07-2016، 14:49
(04-07-2016، 14:38)|| Mιѕѕ α.η.т || نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سبکش درام / کمدیه . یه سریال ساده ست برخلاف سریالای دیگه موضوع پیچیده ای نداره یه داستان عشقیه و در طول سریال لاغر شدن شخصیت اصلی داستانو نشون میده . به نظرم با اینکه فوق العاده ساده ست متفاوته ! یعنی همین سادگیش متفاوتش میکنه .. مثلا شخصیت اصلی داستان یه وکیله ! وکالت کم توی سریالا نشون داده میشه .. کلا باحاله من خوشم میاد . من یه ذره از مدرسه موریمو دیدم باحال بود ..
04-07-2016، 14:52
(04-07-2016، 14:38)|| Mιѕѕ α.η.т || نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مشخصات عنوان : اوه ونوس من ، Oh My Venus ژانر : کمدی ، عاشقانه کارگردان : Kim Hyung Suk شبکه : KBS 2 تعداد قسمت ها : 16 تاریخ پخش : Nov 16, 2015 ( بیست و پنجم آبان 94) روزهای پخش : دوشنبه و سه شنبه خلاصه: دختری به اسم کانگ جویون که وکیله قبلا خوشگل بوده الان چاق شده و زیبایی شو از دست داده میخواد هرطور شده مثل قبل بشه یه آقاییهم به اسم جان کیم که تو زمینه لاغری خیلی معروفه تصادفا آشنا میشن..
04-07-2016، 17:46
(04-07-2016، 13:53)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من قسمت دو دکترها رو هم دیدم . سریال تا کی قراره توی دوران دانش آموزی شین هه بمونه ؟ آخه ژانرش یه جورایی میشه مدرسه ای ! خیلی دیگه از مدرسه ای خوشم نمیاد انقدر دیدم :| کاش زودتر برگرده به زمان دکتری شین هه . ولی سریال خوبیه .
05-07-2016، 10:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2016، 10:29، توسط Dead Silence.)
(04-07-2016، 17:46)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب درباره ی گذشته نقش اول فیلم باید یکم توضیح داده بشه دیگه . اینکه چجوری دکتر شده .. فک کنم از قسمت سه به بعد میره تو دکتری .. یادم نیس :| موضوعش جالبه .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://8pic.ir/images/gfm1zz23gia86itcz6ff.png دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://8pic.ir/images/aazj6ec1vxkevvxdjq65.png دیالوگ های ماندگار ا سریال دکتر ها ..
06-07-2016، 2:03
بلاخره زیر نویس قسمت۵ دکترا اومد ^___^
ونوس یکی از بهترین فیلماس ک دیدم ._. مخصوصا ک هنریم توشه ^^
06-07-2016، 8:17
(06-07-2016، 2:03)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو هم داری ونوس میبینی ؟ D: قسمت چندی ؟ من قبلا بهت گفتم بازم میگم سرعتت خیلی بالاس ! ایول ^^ میبینی ونوس چه قشنگه ؟ چه بامزه ست ؟ :-)
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
بررسی فیلم Sansho the Bailiff (1954) | |||||
نقد و بررسی سریال پادشاهی ( Kingdom ) |