امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290

(04-07-2016، 12:27)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 12:25)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون ميشم(:

دیر شد دیگه |: 
یه هفته ای دیر رسیدم |: 

(04-07-2016، 12:26)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 12:25)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی عنتر ی عکس از خودت بنداز تو تاپیک دیگه سه ساله دارم باهات ایکس میدم قیافه ایکس ماتیکتو ندیدم |: 

دیدیا:| 
بعدا میزارم رو آواتارم 
هیشکی نباشه :v
ن 
مث این زنای ژنده یه دقیقه میزاری سریع ویرایش میکنی |: 
عکس ایکسی من هنو هست |: 

(04-07-2016، 12:26)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 12:25)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی عنتر ی عکس از خودت بنداز تو تاپیک دیگه سه ساله دارم باهات ایکس میدم قیافه ایکس ماتیکتو ندیدم |: 

شبیه میمون میمونهv:

علی قلبم درد گرفت دهنت واقعا سرویس
رفیقمه بزار شبی آلت خر باشه |: 
فک میکنی چجوری تورو تحمل میکنم ؟ :v
گشنم شد برم شام بخورم |:

ناموسا خنده دار بود ؟ |: 

من ک شبیه تمساح بودم /:
بد خنده دار بود/:
رعب آور بود-_-
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
آگهی
(04-07-2016، 12:28)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافت مثِ لومپنا میمونه:| خوشتیپا سریع عکساشونو ویرایش میکنن :|
علی قصد ویرایش نداری ؟ دلم براش میسوزه :|

اشکال نداره |: 
خیلی باهات گرم نیستم و گرنه جواب دارم |: 

منتظر جوابشم :v
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 123
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، -Demoniac-
این همسایه بالا ایمون مصه اینکه بچش پیش فعاله سقفمون ترک خورد-_-
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، vampire whs ، -Demoniac-
یه توپ دارم قلقلیه :| 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac-
این چیزی ک من میگم ی چیز دیگس/:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، -Demoniac-
(04-07-2016، 12:35)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 12:34)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 12:34)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ننت نمیاد ؟ |: 
فردا میاد /:
ی ماه همه رفتن پیش مامان بزرگم چون چنتا استفراغ داشته حالا بابای من با ماشین زده بهم میخاست منو کتکم بزنه

خب خوبه |: 
برم استقبالشون |: 

(Aiden Pearce)
سلام ! 
خوبین؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، vampire whs ، Son of anarchy ، -Demoniac- ، Faust
(04-07-2016، 12:34)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این همسایه ها زیاده!
اینجا ايرانه ی گربه هف هزار ساله/:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، -Demoniac-
کاش یه جایی بود که چهار فصلش تابستون بود :v

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان