(03-07-2016، 12:48)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2016، 12:46)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوهه آرام باش :|
حقیقته باید قبول کنی -_-
وقتی یکی میاد میگه که من خ مالی همرو کردم واسه اینکه مدیر بشم و رفیق پیدا کنم اینجا و همه هم باور میکنن
باور این نباید چندان سخت باشه
(03-07-2016، 12:47)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این جنس کمرش از جنس سپر کاپیتان امریکاس:|
خودش صاحب سبکه تو این کارا:|
حرف در نیار |:
من نمیزنم بی شخصیت :|
(03-07-2016، 12:45)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2016، 12:42)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2016، 12:41)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ا ایناش سیگار چیه بیچاره سیگارش کجاشه
من اهل سیگار نیستم |:
فقط کراک :v بعد شام خیلی میچسبه :v
شام داره اماده میشه:|
من برم شام:|
دروغ گفتم من اینجا:|
(03-07-2016، 12:45)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2016، 12:43)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2016، 12:42)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شومپت چیه
برو تو انجمن سرچ کن
پست فرید میاد درباره شومپت |:
بنده به اوشون ایمان دارم و میخوام راه اون رو برم چون موفق بود |:
فریدو نمیشناسی وگرنه راهتو عوض میکردی! خخخ
چرا میشناسمش
هم اون روشو و هم این روشو
آدم موفقی بود و هست ...
رفیقم بود خیلی بهم کمک کرد تو این انجمن رشد کنم
منو جوری زد زمین که هنو نمیتونم بلند شم !
تو انجمن شماره دادن ممنوع بود قبلا !
توی گ.آ شماره داد به یکی!
من به صابر گفتم فرید ویرایش کرد بعد صابر با اینکه فهمید ولی هیچی نگفتو
منم از مدیریت برکنار شدم !