امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290

(03-07-2016، 12:26)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:20)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:17)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:15)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:14)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یه سوال دارم اونی که صبح باهام حرف زد کی بود البته حرف که نبود ولی خو

من؟:|

(03-07-2016، 12:15)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عشقمه |: 

اع :|

چرا اومدی ؟ :| 
هدفت چی بود ؟ |: 

والا میخواستم بیام بپرسم ..
شمام وقتی ع خواب بلند میشید موهاتون مث این برق گرفته هاس یا فقط من اینطوریم؟:|
من موهامو از خواب پا میشم اصن شونه نمیکنم/:
ب جریان باد میدمش/:
+
علی شام خوردی:|

دارم میمیرم از کنجکاوی
جریان شام چیه؟
 سپاس شده توسط -Demoniac-
آگهی
از اونی هم که بهم توضیح داد ممنون
فقط از خدا میخوام کمکمون کنه Blush Confused
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، vampire whs ، -Demoniac-
(03-07-2016، 12:27)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:24)***سحر*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:22)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر اسپم چیه???

اسپم چیزیست ک من با این ک نمیدانستم چیست ب خاطرش 20% اخطار گرفتم._____.
ب هر گونه نظر مثبت میگویند اسپم

اختارت طو هلغم |: 

حالا ی چی گفتم شما هم دنبال سوژه-______-
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، -Demoniac-
من!!!! اخطار!!!!! من اخطار ندادم
فقط از خدا میخوام کمکمون کنه Blush Confused
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(03-07-2016، 12:26)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقته ! 

بعدا همه چیو میگم بهت که چی شد اینجا چ بلایی سرش اومده |:
(03-07-2016، 12:26)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب جریان باد میدمش/:
+
به جریان باد میدی ؟ 
|: 
میگم که مال من خودش حالت میده |:
+
نه میخوام برم بخورم |: 
|: خیلی خوشمزس جای همتون خالی |: 
برم شام |: 
نه ولش شام خوشمزمو جلو پی سی میخورم |:
اصن چ کاریه نمیخورم میزارم یخچال خنک بشه بعدش نوش میکنم :v

(03-07-2016، 12:29)***سحر*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:27)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:24)***سحر*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:22)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر اسپم چیه???

اختارت طو هلغم |: 

خیلی زشطه که عادم اینجوری بنویسح |: 
ولی خب بازیا فک کنم بلد نیسطن |:  25r30 
شوخیه جدی نگیر |:
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 92
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط هانی* ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(03-07-2016، 12:30)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:26)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقته ! 

ب جریان باد میدمش/:
+
به جریان باد میدی ؟ 
|: 
+
نه میخوام برم بخورم |: 
برم شام |: 

دهنتو سگ .....v:
(03-07-2016، 12:31)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنتو سگ .....v:

:v
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 92
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط هانی* ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(03-07-2016، 12:30)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقته ! 

ب جریان باد میدمش/:
+
به جریان باد میدی ؟ 
|: 
+
نه میخوام برم بخورم |: 
برم شام |: 

(03-07-2016، 12:29)***سحر*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر اسپم چیه???

اختارت طو هلغم |: 

خیلی زشطه که عادم اینجوری بنویسح |: 
ولی خب بازیا فک کنم بلد نیسطن |:  25r30 
شوخیه جدی نگیر |:

دستم رفت روش-____-
(03-07-2016، 12:32)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:31)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنتو سگ .....v:

:v

برم شکار برای شام:|
میدونم چی شده 
خودم بودم اون زمان
ولی حقش نبود 
از جون مایه میذاشت واسه بهتر کردن انجمن 
ولی چی گیرش اومد بن شدن
ممد جلو پارتی بازی رو میگرفت 
طرف حق بود
بیشتر طرف ممبر ها بود تا مدیرا
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Aiden Pearce ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 103 مهمان