امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(28-06-2016، 22:28)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بیخیال
این هنوز در قدیم سیر میکنه
مادربزرگ ماست
احترام نگه دار

اخی تورو کم داشتم نصیحتم کنی....بانو مرا عفو کن...مامان بزرگت ک خونتونه من تازه اول جوونیمه....بایدم نگه داری کوچولو
اخیییی نچ دلم سوخت
قدیما ب بامعرفتا میگفتن بامرام
الان میگن اوسکول!!!!
آگهی
(28-06-2016، 22:28)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:26)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:22)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:11)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه چرا هر کی تازه ثبت نام میکنه فکر میکنه شاخه ._.

اخییییییی نازی
گاو نیستم ک شاخ باشم....من راحتم گوگولی.....منه انقده خندون....تازشم مجبور شدم بگم اینو:من تازه نیستم...از کاربرای قدیمیم..از 2013
این کاربریم تازس....من اگه بگم کیم مطمئنن اخلاقمو میدونن....شاخ نمیشم برا کسی
برو مشقاتو بنویس برو برو بزا باد بیاد
معلومه قدیمی هستی
از همون اول گفتم اشناییv:

الان این تیکه بود عایا؟؟؟؟
یا حرف بود؟

معلوم نیس:v؟؟؟ 
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Fake Girl
(28-06-2016، 22:28)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بیخیال
مادربزرگ ماست
احترام نگه دار

اخی تورو کم داشتم نصیحتم کنی....بانو مرا عفو کن...مامان بزرگت ک خونتونه من تازه اول جوونیمه....بایدم نگه داری کوچولو
اخیییی نچ دلم سوخت

(28-06-2016، 22:29)رפּـانے شیطـפּـטּ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:26)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:19)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این قانون برای 4 سال پیش بود ._.

تو ک 17 سالته؟؟؟کوچولو...هنو بچه ای ک...امتحانات تموم شده کوچولو؟؟؟

اگه قدیمی باشی باس بدونی ی تایپک به اسم کل کل اونجا بیشتر به دردت میخوره

من دارم حرف میزنم عزیزم کل کل نمیکنم
اگه میکردم میرفت جا مخصوص خودش
الان میگن اوسکول!!!!
(28-06-2016، 22:31)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بیخیال
مادربزرگ ماست
احترام نگه دار

اخیییی نچ دلم سوخت
اگه قدیمی هستی پس چرا خودتو معرفی نمیکنی ?
 سپاس شده توسط Fake Girl ، # αпGεʟ
فقط قد دراز کردن
مغز قد نخودم نی
جواب ابلهان خاموشیست (:

بچه ها دیگه چ خبر؟
چیکارا میکنین؟
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، # αпGεʟ
صلوات بفرستید/:
 سپاس شده توسط Fake Girl ، -Demoniac-
(28-06-2016، 22:38)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بفرستید/:
عکس اصلی آواتارتو پ.خ کن
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(28-06-2016، 22:34)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:31)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بیخیال
مادربزرگ ماست
احترام نگه دار

اخیییی نچ دلم سوخت
اگه قدیمی هستی پس چرا خودتو معرفی نمیکنی ?

یگان قدس سپاه اومده میترسه لو بره v:
 سپاس شده توسط Fake Girl ، # αпGεʟ ، -Demoniac-
(28-06-2016، 22:34)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط قد دراز کردن
مغز قد نخودم نی
جواب ابلهان خاموشیست (:

بچه ها دیگه چ خبر؟
چیکارا میکنین؟

ای جانم پروفسور....حتما میخوای مهندسم شی....عاقا بیخیال
صلواتو بفرس...وللش...ارزش نداره اعصابمو خورد کنم
بفرس صلواتو
الان میگن اوسکول!!!!
(28-06-2016، 22:39)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:38)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بفرستید/:
عکس اصلی آواتارتو پ.خ کن

این موقع شب؟ v:
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان