امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(25-06-2016، 19:05)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:04)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:02)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:00)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 18:58)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید اینجا اذون گفتن |:
باسنت بسوزه |: 

نمیسوزه نه من ارادم قويه:/

پس بگو چرا تا ته گزاشتم نگفتی زیر دلم درد گرفت عه |: 

با هردوتون |: 

هار هور آلت تناسلی:|
+
تو خودت ازما بدتری/:

اسکی نرو مردک |: 

من 5 روزه این عمل زشت رو نکردم |: 
مردک چتاتو بیارم افتخار میکردی تو روز 3 بار میکردی ؟ |: 
منم الان چن روزه نزدم/: ی هفته ميشه/:

تو خودت از من بدتری تو ام س بار میزدی/:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
آگهی
(25-06-2016، 19:05)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 18:56)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خنده نداشت |: 

(25-06-2016، 18:57)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یکی واقعا خنده نداشت |: 

تو داغی نمیفهمی ! -_-

ببند آن نیشت را |: 
برو DMC بزن |: 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 132
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(25-06-2016، 19:06)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:05)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لحـظات ملکوتی..! ._.

کی بهت اجازه داد با شورت بیای وسط بحث ؟ |:
وقتشه گردنتو بزنم |: 
|:
بیا گردنمو بزن یزید |:
با دهن روزه  |:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(25-06-2016، 19:06)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:05)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:04)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:02)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:00)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیسوزه نه من ارادم قويه:/

با هردوتون |: 

+
تو خودت ازما بدتری/:

اسکی نرو مردک |: 

مومن من تو کل زدگیم فقط 15 بار زدم |: |: | :|: 
برم چتاتو پیدا کنم روحیه هیولاییت رو نشون میدم |: 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(25-06-2016، 19:06)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند آن نیشت را |: 
برو DMC بزن |: 

همین تو اینجوری شدی کافیه ..
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy
(25-06-2016، 19:07)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:05)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لحـظات ملکوتی..! ._.

وقتشه گردنتو بزنم |: 
|:
بیا گردنمو بزن یزید |:
با دهن روزه  |:

روزه نیستم |: 
عقیمت خواهم کرد |: 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ
(25-06-2016، 19:07)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:06)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با هردوتون |: 

+
تو خودت ازما بدتری/:

اسکی نرو مردک |: 

مومن من تو کل زدگیم فقط 15 بار زدم |: |: | :|: 
برم چتاتو پیدا کنم روحیه هیولاییت رو نشون میدم |: 
/:تو بدنت استعداد این کارو نداره هر بار ک بزنی ی بلایی سرت میاد/:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(25-06-2016، 19:08)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 19:07)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لحـظات ملکوتی..! ._.

وقتشه گردنتو بزنم |: 
|:
بیا گردنمو بزن یزید |:
با دهن روزه  |:

روزه نیستم |: 
عقیمت خواهم کرد |: 
شنیدم چاه حمومِتون، پُره آدمه VVV:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce
(25-06-2016، 19:08)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لحـظات ملکوتی..! ._.

وقتشه گردنتو بزنم |: 
|:
بیا گردنمو بزن یزید |:
با دهن روزه  |:

روزه نیستم |: 
عقیمت خواهم کرد |: 

ن تنها روزه نیس بلکه کشف حجابم میکنه/:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce ، -Demoniac-
(25-06-2016، 19:08)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین تو اینجوری شدی کافیه ..
نمیگم برو بزن که میگم DMC بزن |: 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان