امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(24-06-2016، 13:23)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ای ک سنش 2 رقمیم نشده از نظر عقلی ، میاد پش سر من زر میزنه :|

پشت کنکوری :| « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 96

سال بعد قسمتت میشه به امید خدا._.
 سپاس شده توسط هلی ، esiesi ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
آگهی
|:
|:   |:
|:   
|:   |:
|:   
|:

عـِ :|
 سپاس شده توسط sober ، هلی ، -Demoniac-
(24-06-2016، 13:23)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:23)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:21)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرف فاطیما جونو خیلیییی قبول دارم.بابا من اگه کنکور ندم ک میشم ی انگل تو اجتماع

تو خانوم دکتری._.
+
خوبی احسان؟
+
سلام سارا(:

الحمد للماست :/
خوبم :/ 

تو چطوری ؟
کنکوریم ! :/ ی چنبار تکرارش کن یاد میگیری .. طوری نیس ((:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sober ، هلی ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(24-06-2016، 13:21)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:08)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:06)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 11:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 5:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو شاهین :| 
بوگو زیک ، وگ ، قشنیک :| 

نه بلامره :| 
به هیچ وجه :| 
منظورم عتا فاش کتره بود :| 
به خودم قول دادم فاش کتره ندم در مکان عمومی برای همون کلمه جایگزین استفاده کردم :| 
:| 

مگه تو شمالی هستی؟؟؟؟؟؟
نه بلامر :|
من مشهدیم 

(24-06-2016، 12:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه اصطلاحاتی ک گفت واس ما شمالیا هم هس.من برم ناهار بخورم.بعدش پیام میدم

فقط مال شمالیاس :/ 
واااا پس تو چرا استفاده میکنی واس ما رو.
جدا مشهدی هستی؟!
من ارزوم قبولی تو مشهده.دعا کن

بلدم |: استفاده میکنم :| 
تو پیش نیاز رشته ی آرمانیم همه لهجه ها هست :| 

نه دارم شوخی میکنم :| 
من باراک اوباما هستم از واشنگتن - کاخ سفید :| 

ولی من کل آرزوم قبولی تهرانه

سلام فاطیما .-. 

مگه رشته مورد علاقت چیه؟!
جان من ی جمله بگو من بفهمم بقیه نفهمن

(24-06-2016، 13:22)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:21)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرف فاطیما جونو خیلیییی قبول دارم.بابا من اگه کنکور ندم ک میشم ی انگل تو اجتماع

:|
انگل داریم تا انگل/:

خو بالاخره.انگل درس نخونده چ ب درد میخوره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط sober ، esiesi ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(24-06-2016، 13:25)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شد دو سال « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 96

(24-06-2016، 13:28)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:21)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:08)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:06)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 11:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه تو شمالی هستی؟؟؟؟؟؟
من مشهدیم 

(24-06-2016، 12:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه اصطلاحاتی ک گفت واس ما شمالیا هم هس.من برم ناهار بخورم.بعدش پیام میدم

جدا مشهدی هستی؟!

سلام فاطیما .-. 

لینک :| 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 96
 سپاس شده توسط هلی ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، sober ، -Demoniac-
(24-06-2016، 13:23)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خانوم دکتری._.
+
خوبی احسان؟
+
سلام سارا(:

فدایت ابجی جان

(24-06-2016، 13:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:25)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شد دو سال « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 96

(24-06-2016، 13:28)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:21)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مشهدیم 

جدا مشهدی هستی؟!

سلام فاطیما .-. 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لینک :| 

یعنی دانشجویی؟؟؟؟؟؟
روحشون شاد
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، esiesi ، sober ، -Demoniac-
فقط جای مری و آرمینا خالیه._.*
فعلا
روزتون خوش(:
 سپاس شده توسط هلی
(24-06-2016، 13:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی دانشجویی؟؟؟؟؟؟

:229: :N56:
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 96
 سپاس شده توسط هلی ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(24-06-2016، 13:34)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی دانشجویی؟؟؟؟؟؟

ن ببخشید قاطی کردم.تو ک سومی اصلا.

حمید تو نظری نداری پسرم!
فقط میخونی؟!
روحشون شاد
 سپاس شده توسط esiesi ، Son of anarchy
(24-06-2016، 13:37)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:34)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی دانشجویی؟؟؟؟؟؟

ن ببخشید قاطی کردم.تو ک سومی اصلا.

حمید تو نظری نداری پسرم!
فقط میخونی؟!
نه ندارم/:
 سپاس شده توسط هلی ، esiesi ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان