امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(23-06-2016، 18:52)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنز میکشه بیرون از 206 :/
چقدر برام آشنایی شما ._.
خب من فنام خیلی زیادن طبیعیه *^____^* :||||

جدا از شوخی .. ولی برا من اشنا نیسی .. اسمت چیه ؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Fake Girl ، Son of anarchy ، -Demoniac-
آگهی
(23-06-2016، 18:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:52)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر برام آشنایی شما ._.

آرزو ._.
اسمت چی بود؟!
خواهش برام خیلی آشنایی؟! ._.
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(23-06-2016، 18:55)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر برام آشنایی شما ._.

آرزو ._.
اسمت چی بود؟!
خواهش برام خیلی آشنایی؟! ._.

تا حالا دوستی ب اسم آرزو نداشتم .. فقط تو هم مدرسه ایا ی آرزو میشناختم ک اونم باهاش دعوایی بودم :/
اسمم ساراس ..

میگم سارا :|
منظورم آرزو بود :|||||||

مامانم تو ضدحـال زدن استعداد خاصی داره ! :|
فلن .
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، Fake Girl ، -Demoniac-
یادم اومد ._.

اما من میشناسمت (:
مامانم منم ضد حال زد -_-
خدافظ همگی ^_^
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
بچه ها امضامو ببینین و ی فاتحه بخونین لطفا.ممنون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(23-06-2016، 20:16)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیار ناراحت کنندس ):

(23-06-2016، 18:14)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:13)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکس پین 3 رو هم گرفتم
نه .. میشه روت حساب کرد !
برو برو بارسایی |: 

(23-06-2016، 18:15)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:14)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:13)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکس پین 3 رو هم گرفتم

انقد بش گفتم گرفت :|

مکس پین جز لیست خریدام بود یاد آوری کردی |:
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 89
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(23-06-2016، 21:45)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 20:16)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیار ناراحت کنندس ):

مکس پین 3 رو هم گرفتم
برو برو بارسایی |: 

(23-06-2016، 18:15)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکس پین 3 رو هم گرفتم

انقد بش گفتم گرفت :|

مکس پین جز لیست خریدام بود یاد آوری کردی |:

قارچ خورم اضافه کن هم اکشنه هم ترسناک:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce
سونیک هم اضافه کن .. اندازه ادونس هیجان داره :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Aiden Pearce ، -Demoniac-
ناموسا
تا قبل اینکه این سه نفر بیان گفت و گو خلوت بود قبول کنین تا قبلش به زور یه صفه میرفت جلو |:
@aiden Pearce
@~ ẰLi ~
@✮Èvαñ✮

(23-06-2016، 21:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خنده دار نبود |: 
فعلن فقط dmc 5 
دانته  Heart
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 89
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(23-06-2016، 21:51)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا
تا قبل اینکه این سه نفر بیان گفت و گو خلوت بود قبول کنین تا قبلش به زور یه صفه میرفت جلو |:
@aiden Pearce
@~ ẰLi ~
@✮Èvαñ✮

(23-06-2016، 21:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خنده دار نبود |: 
فعلن فقط dmc 5 
دانته  Heart
چرا خیلیم خنده دار بود هار هور...  :|
سه نقطه هم خودت میدونی:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 84 مهمان