امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلایل اثبات وجود خدا

لرد!
اینکه اعتقادت بخدا سست شده از افکار و فکر کردن زیاد نیست!
تو رو شست و شوی مغزی دادن پسر این چه حرفایی
واقعا برات متاسفم
منم اماما و دین زندگیمو بهم ریختن ولی آقا پسر
شرک و کفر نگو
یکم عقلانی فک کن
سطح افکارت بچه گونس سطح افکارتو ببیر بالا
رنگ خاموشـے در طرح لب است
بانگـے از دور مرا می خواند
لیک پاهایم در قیر شب است
رخنه اے نیست در این تاریکـے
در و دیوار به هم پیوسته
سایه اے لغزد اگر روی زمین
نقش وهمـــے است ز بندے رسته
نفس آدم ها
سر بسر افسرده است
سہـراب سپهـرے
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، IM JUST TIRED
آگهی
(11-06-2016، 10:00)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لرد!
اینکه اعتقادت بخدا سست شده از افکار و فکر کردن زیاد نیست!
تو رو شست و شوی مغزی دادن پسر این چه حرفایی
واقعا برات متاسفم
منم اماما و دین زندگیمو بهم ریختن ولی آقا پسر
شرک و کفر نگو
یکم عقلانی فک کن
سطح افکارت بچه گونس سطح افکارتو ببیر بالا

پس تا حالا فکر نکردی
روزی چند ساعت به افرینش فکر میکنی
I am on the highway to hell
جدیدا قوه ی تخیلم از بین رفته
هدفم رو گم کردم
دوست دارم به دیگران کمک کنم
دوست دارم کشاورز بشم
نمیدونم چم شده دعا کنید
پاسخ
(11-06-2016، 9:49)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1_این ها اثبات شده که این اعضا اضافی هست
نه انگشت کوچک در تعادل و نه اپاندیس در گوارش نقش محسوسی دارد بهجز انکه اگشت کوچک تو به در و دیوار بخوره یا اپاندیست عفونت کنه

2_خدا خیلی مهربان است و تقریبا مهربانی با عدالت در تضاد است ولی خدایطبق گفته های اصلام موجودی است که شدیدا مهربان است ولی مجود هم ندارد
(جواب های شما مغلته است)

خطاب به اون دختر خانم : حرف نزنی نمیگن لالی!

1.ازپست هاي قبلي مشخصه كه شما فقط يا ميخواين شبهه ايجادكنيد و يا انكار يني من اگه بگم ماست سفيده بازم اصرار داريد عكس شو اثبات كنيد!

يني چون انگشت به در و ديوار ميخوره پس اضافيه! قربون منطقت برم|: درباره آپانديس هم بهتره يه كم بيشتر مطالعه كني بلكه آگاه شي!

شته و امثال اونم شايد در نگاه اول به نظر برسه كه خلقتش بيهوده باشه كه اين طور نيس.
يا مثلا اگه 100سال پيش از يكي ميپرسيدي لاله گوش به چه درد ميخوره شايد نميتونست پاسخي براش بياره و فك كنه واقعا يه عضو اضافيه=انگشت پا هم مثل اينه

بازم حرف قبليم:كامل نبودن علم بشر دليل بر بي حكمت بودن مخلوقات نيس .-.=>بار دیگر ( به عالم هستی ) نگاه کن ، سرانجام چشمانت ( در جستجوی خلل و نقصان ناکام مانده ) به سوی تو باز می گردد در حالی که خسته و ناتوان است! (سوره ملک-آيه4)

2.محتواي اين حرفتون  هم مثل همون قبليه جواب منم همون قبليه.

بعلاوه اون قسمت حرفت(مهربانی با عدالت در تضاد است ) برام جاالب بود||:
يني كسي كه عادله مهربان نيست=>كسي هم كه مهربانه عادل نيست!!؟(اين ديگه از اون حرفا بود)

و برام اين نكته هم جالبه كه كسي كه هنوز در وجود خدا ترديد داره چطور داره از مهرباني و عدالت او حرف ميزنه!! (والبته بدون هيچ دليلي عدل خدا روهم انكارميكنه!!) |:

ما ترازوهای عدل را در روز قیامت برپا می کنیم پس به هیچ کس کمترین ستمی نمی شود و اگر بمقدار سنگینی یک دانه خردل ( کار نیک و بدی ) باشد ، ما آن را حاضر می کنیم و کافی است که ما حساب کننده باشیم! (انبیاء-47)

( و به آنان می گوییم: ) این در برابر چیزی است که دستهایتان از پیش برای شما فرستاده و خداوند هرگز به بندگان ظلم نمی کند!(سوره حج-آيه10)

خداوند مثالی ( دیگر ) زده است: دو نفر را ، که یکی از آن دو ، گنگ مادرزاد است و قادر بر هیچ کاری نیست و سربار صاحبش می باشد او را در پی هر کاری بفرستد ، خوب انجام نمی دهد آیا چنین انسانی ، با کسی که امر به عدل و داد می کند ، و بر راهی راست قرار دارد ، برابر است؟!(سوره نحل-آيه76)

حال این دو گروه [ مؤمنان و منکران ] ، حال «نابینا و کر» و «بینا و شنوا» است آیا این دو ، همانند یکدیگرند؟! آیا پند نمی گیرند؟! (سره هود-آيه24)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، فاطمه خانومم ، ρυяρℓє_ѕку ، DAZZLING BOY ، # αпGεʟ
1_شما خدارا بدونه دلیل قبول دارید
2_این تضاد مهربانی و عدل از نظر من است متشکر میشم برام نظر مخالفتون را با دلیل به من بگید
3_شما دارید چشم بسته میگید ماست سفیده شاید سفیدی که من میبینمبا سفید شما فرق داره (چون اسمش سفیده ما میگیم سفید)
4_ممکنه لاله ی گوش هم عضوی باشه که در اثر تکامل کوچک شده و هنوز حذف نشده مانند انگشت کوچک پا میتونین به اناتمی گری مراجعه کنید
(ما در حال زندگی میکنیم نه گذشته و نه اینده که بگیم شاید در اینده تغییر کند و علم ما زیاد شود این حرف هم از نظر اسلام صحیح است و خدا میگه من اندازه ی توانایی تون ازتون میخوام)
هدفم رو گم کردم
دوست دارم کشاورز بشم
نمیدونم چم شده دعا کنید
پاسخ
1.من دليل زياد دارم
اما بايد اينو بدونيم خدا يه چيز بديهيه كه نياز به اثبات نداره هرچند همين تاپيك و... اثبات كردن(مثلا وقتي يه شاخه گل زيبا ميبينيم به زيبايي اون اعتراف ميكنيم و در اين ادراك  نيازي به استدلال نميبينيم)
ولي مهمتر از اينا اينه كه هر كسي در وجود خودش خدا رو احساس ميكنه كه همون برهان فطرت!!ساده ترين راه هم همين برهان فطرته:

مرد سرگردانی که در امر خداشناسی گرفتار شک و تردید شده بود، خدمت امام صادق علیه السلام عرض کرد:

« ای فرزند رسول خدا(ص) مرا راهنمایی کن به این که خدا کیست! زیرا وسوسه گران مرا حیران ساخته اند، امام فرمودند: ای بنده خدا! آیا هرگز سوار بر کشتی شده ای ؟ عرض کرد آری، فرمود: هرگز کشتی تو در آنجایی که هیچ کشتی دیگری برای نجات تو نبوده، و قدرت بر شناگری نداشته ای، شکسته است ؟ عرض کرد: آری، فرمود: در آن حالت آیا قلب تو به این امر تعلق گرفت که موجودی هست که می تواند تو را از آن مهلکه نجات دهد ؟ عرض کرد آری. امام صادق علیه السلام فرمود: او خداوندی است که قادر بر نجات است در آنجا که هیچ نجات دهنده و فریاد رسی نیست.
و  چون ذات خداوند نامحدود و بی نهایت است و علم یعنی احاطه بر معلوم، و انسان چون ذات و خصوصیات او محدود است نمی تواند به حقیقت كامل ذات خداوند پی ببرد.

و در آخر اين كه تا خود شخص نخواد باور كنه هرچندتا دليل هم كه بيارن تا زماني كه خودش نخواد فايده نداره.

ميدوني مثل چي ميمونه؟ مثل يه دانش آموزي ميمونه كه اگه براش صدتا دبيرم بگيري تا وقتي خودش نخواد درس بخونه و قبول نكنه كه به صلاحشه تلاش اطرافيان بي نتيجه ميمونه.

2.3.من كه دليل آوردم!كلام خدا رو هم براتون اوردم.چطور ميتونم دليلي محكمتر و بالاتر از اين بيارم!(هرچند فك نكم فايده اي داشته باشه،وقانع شده باشيد)
هرصفت برتر و نيكويي برازنده و شايسته خداست.و چطور ممكنه اين صفت در فردي باشه و در خالق اون نباشه

حالا لطف كنيد و شما دليلتونو بگيد.

4.خب لردجان كوچك بودن اعضا كه اين معني رو نميده كه در اثر تكامل اينجوري شدند و در آستانه حذف اند اونم لاله گوش كه برای جمع کردن و هدایت امواج صوتی و تشخیص جهت صدا بکار می‌رود!
بهتره بيشتر از اين رو اين قسمت مانور نديديم كه داريم كم كم از موضوع دور ميشيم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، # αпGεʟ ، م7م7 ، ρυяρℓє_ѕку
(12-06-2016، 22:42)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1_شما خدارا بدونه دلیل قبول دارید
2_این تضاد مهربانی و عدل از نظر من است متشکر میشم برام نظر مخالفتون را با دلیل به من بگید
3_شما دارید چشم بسته میگید ماست سفیده شاید سفیدی که من میبینمبا سفید شما فرق داره (چون اسمش سفیده ما میگیم سفید)
4_ممکنه لاله ی گوش هم عضوی باشه که در اثر تکامل کوچک شده و هنوز حذف نشده مانند انگشت کوچک پا میتونین به اناتمی گری مراجعه کنید
(ما در حال زندگی میکنیم نه گذشته و نه اینده که بگیم شاید در اینده تغییر کند و علم ما زیاد شود این حرف هم از نظر اسلام صحیح است و خدا میگه من اندازه ی توانایی تون ازتون میخوام)

لرد ی سوال می خوام ازت بکنم اما بی منظوره

تواصلا دینت چیه؟؟؟

مسلمون،مسیح یا‌....

خیلی زیاد بود نخوندن Big Grin
اعصاب چیست؟
چیزی است که هیچکس ندارد
وتوقع دارندکه توحتماداشته باشی
توقع چیست؟
چیزی است که همه دارند
وتونبایدداشته باشی. Big Grin  Big Grin
پاسخ
لرد مسلمون اولا
این بحث تکراری رو تمومش کنید.
لرد باید همه جوانب رو در نظر بگیره.
همونطوری ک من درباره امام ها فکر میکنم با تمام جوانب و اعتقادی بهشون ندارم.
البته این بخاطر دینم هم هست.
اما باید قانع بشم مخصوصا در مورد امام حسین.
رنگ خاموشـے در طرح لب است
بانگـے از دور مرا می خواند
لیک پاهایم در قیر شب است
رخنه اے نیست در این تاریکـے
در و دیوار به هم پیوسته
سایه اے لغزد اگر روی زمین
نقش وهمـــے است ز بندے رسته
نفس آدم ها
سر بسر افسرده است
سہـراب سپهـرے
پاسخ
(18-06-2016، 9:39)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لرد مسلمون اولا
ببخشید میشه بپرسم چرا به امامان اعتقاد ندارین؟؟
چون گفته بودین همه جوانبو در نظر گرفتم گفتم شاید من اشتباه میکنم!!!چون قبولشون دارم!!
پاسخ
Heart 
(20-06-2016، 15:07)oprah vinfrey نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2016، 9:39)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لرد مسلمون اولا
ببخشید میشه بپرسم چرا به امامان اعتقاد ندارین؟؟
چون گفته بودین همه جوانبو در نظر گرفتم گفتم شاید من اشتباه میکنم!!!چون قبولشون دارم!!

خواهش میکنم ولش کنید
اونهایی که ایشون به من گفت حق داره حتی خود کشی کنه پس ولش کنید
با عرض پوزش
هدفم رو گم کردم
دوست دارم کشاورز بشم
نمیدونم چم شده دعا کنید
پاسخ
بنده اسراری ندارم،فقط از روی کنجکاوی و افزایش اطلاعاتم پرسیدم.
تشویقتون زیاد جالب نیست:-((
وقتی ایشون این موضوع رو چند بار مطرح میکنن یعنی ذهنشون رو درگیر کرده،برای من وقتی این اتفاق پیش میاد علاقمندم برای رسیدن به یک آرامش ذهنی پاسخ هر فردی رو بشنوم،هرچند که رد کنم یا اون فرد اطلاعات زیادی نداشته باشه،البته به خودشون ارتباط داره و بنده قصد جسارت ندارم.

خواهش میکنم:-)
من دیگه اینجا حرف نمیزنم Blush
هر سری شما منو به سکوت دعوت میکنین Big Grin
مگه من چی میگممممم،چجوری میگممم هیچی نگم بهتره!!! Huh :-((
پاسخ
 سپاس شده توسط لرد سفید ، L²evi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دلایل عدم وجود خدا!
  از کجا بدانیم که امام زمان (عج) وجود دارد؟
  چند نمونه از دلایل امامت حضرت امام رضا علیه السلام.
  آیا قبل از حضرت ادم(ع)انسان هایی وجود داشتند؟
  آیا وجود لاک بر روی ناخن غسل و وضو را باطل میکند؟
  نشانه هایی از از وجود خداوند مهربان
Heart اثبات وجود خدا قابل توجه بعضیا
  یعنی بین روحانیون ۳۱۳ نفر مخلص وجود ندارد که امام زمان (عج) ظهور کند؟!
  خدا چگونه به وجود آمده استـ ؟
  اثبات خدا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان