امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فضاپیمای Juno ناسا کمتر از ۳۰ روز دیگر وارد مدار مشتری می شود

#1
فضاپیمای Juno ناسا کمتر از ۳۰ روز دیگر وارد مدار مشتری می شود 1




فضاپیمای Juno ناسا در حال حاضر حدود ۱۷ میلیون و هفتصد هزار کیلومتر تا سیاره ی مشتری فاصله دارد و با سرعتی حدود ۲۳ هزار و ۱۷۴ کیلومتر بر ساعت در حال نزدیک شدن به آن است. کشش ناشی از جاذبه ی فوق العاده زیاد مشتری دائماً در حال کشیدن جونو به سمت خود است به گونه ای که وقتی جونو به مشتری برسد می تواند تا ۲۳۱ هزار کیلومتر بر ساعت یعنی حدود ۱۰ برابر حالت فعلی سرعت داشته باشد. در این مرحله، موتور های جونو به مدت ۳۵ دقیقه روشن خواهند شد تا از سرعت فضاپیما کاسته شود و در نهایت بتواند در روز چهارم جولای خود را وارد مدار مشتری کند. این نهمین بازدید یک فضاپیمای زمینی از این غول گازی خواهد بود.

هدف اصلی جونو کشف سرمنشأ های شکل گیری مشتری است؛ اینکه کی و چگونه شکل گرفته و در طول زمان چه تغییراتی کرده است. جونو در تلاش برای یافتن پاسخ این پرسش ها، جو مشتری را از نزدیک زیر نظر خواهد گرفت. میزان آب و آمونیاک اطراف این سیاره می تواند مشخص کند کدام یک از نظریه های موجود در مورد سرمنشأ شکل گیری آن به واقعیت نزدیک تر است. فضاپیمای جونو میدان های مغناطیسی و گرانشی مشتری را نیز تحت نظر خواهد داشت تا مشخص شود هسته ی جامد دارد یا نه، و اگر دارد اندازه ی آن چقدر است.
فضاپیمای جونو به ۹ ابزار مختلف مجهز است، از جمله یک دوربین رنگی به نام JunoCam که قرار است بهترین تصاویر ممکن را از قطب های این سیاره ثبت کند. فضاپیمای یاد شده به صورت مداوم در حال چرخش است که این امر کنترل آن را آسان تر، و از قرار گرفتن تمام ابزار ها رو به مشتری در هر چرخش اطمینان حاصل می کند. سرعت چرخش آن حدود ۳ دور در دقیقه است؛ به گفته ی متخصصان ناسا این یعنی تمام ابزار های نصب شده روی آن هر دو ساعت ۴۰۰ بار رو به سیاره ی مشتری قرار می گیرند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فضاپیمای Juno ناسا کمتر از ۳۰ روز دیگر وارد مدار مشتری می شود 1

فضاپیمای جونو در مداری کاملاً بیضی شکل حول مشتری گردش خواهد کرد. مدار یاد شده آن را به قطب های این سیاره نزدیک تر نگاه می دارد تا از کمربند های تشعشعی فوق العاده قدرتمند این سیاره دور بماند. با این حال برای محافظت بیشتر این فضاپیما در برابر این تشعشعات، محافظ ضد تشعشع مخصوصی نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
در حالی که جونو تنها چند هفته با رسیدن به سیاره ی مشتری فاصله دارد، دانشمندان ناسا در حال برنامه ریزی تک تک جزئيات ورود آن به مدار این سیاره هستند. ریکی نیباکن، یکی از مدیران پروژه ی جونو طی بیانیه ای اعلام کرده است: «در طول این پروژه، فرایند بازبینی ما تمام سناریو های محتمل، غیر محتمل و حتی بسیار غیر محتمل را بررسی کرده است. ما حالا به دنبال بررسی رویداد های به شدت غیر محتملی هستیم که قرار گرفتن در مدار مشتری ممکن است ما را با آنها مواجه کند».

پاسخ
 سپاس شده توسط mahsa._.abd
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  زمین چند سال دیگر خانه ما می‌ماند؟
  شاید “ماده تاریک” درون یک بُعد دیگر پنهان شده است!!
  آینه فضانورد ناسا در فضا رها شد
  ناسا یا اسپیس‌ایکس، کدام زودتر به ماه می‌رسند؟
  ناسا مریخ نورد خود را ژوئیه پرتاب می‌کند .
  چرا امروزه کمتر کسی از دیدن کسوف می‌ترسد؟
  کشف یک سیاره‌‌ی قابل سکونت دیگر
  مشتری می‌توانست به دومین ستارهٔ منظومه ما تبدیل شود!
  تصویر ناسا از مادر «هابل»
  ناسا: «زهره» نمی‌تواند میزبان حیات باشد

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان