30-05-2016، 23:56
یکی اهنگ پوتکمُ برا من بفرسه:|
|
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | |
||||||||||||||||||||||||||||||||
30-05-2016، 23:56
یکی اهنگ پوتکمُ برا من بفرسه:|
31-05-2016، 1:56
بشین تا بفرستن|:
31-05-2016، 13:50
سلام دوستان،میدونم هیچکی انلاین نیسی،ولی خواستم بعد ۱ماه و نیم عرض سلامی کنم،
هر کدومتون خوندین خواهشا دعا کنین قبول بشم امسال پزشکی مشهد.خواهششششش Please دوستای گلم،۴۳روز مونده،دعا کنید،جبران میکنم برا همتون،من برم ۴۳روز دیگه برمیگردم با موفقیت.بابای
همه باهم
بکن ای صبح طلوع، بکن ای صبح طلوع فردا امتحان آخره ._. (31-05-2016، 13:50)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هلهله انقد درس خوندی دیوونه شدی :| برو با فاطیما ریاضی کار کن :7
عشقم کو ؟
Magical Girl
31-05-2016، 14:14
وآهـآیی فردا امتحـآن اخرِ ^_^*
منو این همه خوشبختـی محـآله محـآله VVVV:
31-05-2016، 14:26
(31-05-2016، 13:51)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ریاضی من ضعیفه:/ یکی باید باخودم کار کنه._.* حد-_-
وااااای فاطیما جونم خوبی؟!
اگه بدونی چ دورانی رومیگذرونم، حاضرم قسم بخورم دارم دیوونه میشم، حتی ۳شب پیش نزدیک بود بمیرم،اونم ب خاطر سکته قلبی،ب خدا راس میگم، (31-05-2016، 13:51)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راس میگی والا. ایشالله سال دیگه تو هم تجربه میکنی احسان جان،
31-05-2016، 14:40
(31-05-2016، 14:31)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟ منم کنکور دادم ولی استرس نداشتم البته من کلا خونسردم یادم نمیاد استرس گرفته باشم._. ولی سه ماه آخره یه جو بدی داره کنکور درکت می کنم یه سری از بچه های ما بریده بودن به معنای واقعی کلمه راستی تو دوهفته آخر حتما تستهای سال قبل رو بزن و بررسی کن مخصوصا عمومی همه رشته ها رو و کنکورهای خارج کشور بیشتر سوالای خارج کشور سال قبل خیلی شبیه کنکور داخلی سال بعدشه
31-05-2016، 14:46
فاطیما جون تو میگه ۲هفته اخر؟!!!من از شنبه این هفته باس شروع کنم همه رو!هم عمومی تمام رشته ها و هم کنکورا تجربی خودمون،خیلی عصبیم،اصلا کنترل اعصابمو ندارم،شدیدا توهم میزنم،
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|