امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ |

(27-05-2016، 20:18)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 20:16)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 19:46)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 19:44)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلہ پر :\
پر زد و کجا رفت؟(:

fly2fly2fly2fly2fly2fly2

یک اسپمر یافت شد((:
+
خوبی تولدی؟(:

اوپس!
((:
مرسی^_^
 سپاس شده توسط sober ، L²evi
آگهی
(27-05-2016، 20:16)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 19:46)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 19:44)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر زد و کجا رفت؟(:

fly2fly2fly2fly2fly2fly2

تولدت مبارک خانومی^.^

ـــــــــ

نمیدونمـ فاطی رف پی کارش حوصله=(
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط sober ، …Reyhaneh…
هم از ژنتیک متنفرم هم عاشقشم :|
ملخ ماده :22 + xx
ملخ نر : 22 + xo
ملخ کروموروم y ندارد . :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sober
(27-05-2016، 21:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم دچار دوگانگی ارزشی شدی((:
تجربی ای؟
 سپاس شده توسط Magical Girl
(27-05-2016، 21:10)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی ای؟
ن انسانیم تفننی دارم ژنتیک میخونم :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sober
(27-05-2016، 21:06)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر زد و کجا رفت؟(:

fly2fly2fly2fly2fly2fly2

تولدت مبارک خانومی^.^

ـــــــــ

نمیدونمـ فاطی رف پی کارش حوصله=(

ممنون گلم3>
عکست منو دیوانه کرده!
تا ده دیقه بهش خیره نشم نمیتونم صفه رو حرکت بدم!

+میدونستی امضام جمله ایه ک کریس تو یکی از کنسرتاش رو دستش نوشته بوده؟!
شایدم خالکوبی._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s7.picofile.com/file/8253235792/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%B0%DB%B5_%DB%B0%DB%B8_%DB%B2%DB%B1_%DB%B​0%DB%B1_%DB%B0%DB%B9.png
 سپاس شده توسط sober ، L²evi
(27-05-2016، 21:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:10)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی ای؟
من انسانی بودم ولی منو دارم بزنن تفننی و برای پرکردن اوقات فراغت هم ژنتیک نمی خونم
شرمنده ولی اصلا دوست ندارم._.
موفق باشی عزیز(:
 سپاس شده توسط Magical Girl
(27-05-2016، 21:19)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی ای؟
من انسانی بودم ولی منو دارم بزنن تفننی و برای پرکردن اوقات فراغت هم ژنتیک نمی خونم
موفق باشی عزیز(:
تجربیم :|
سخته مسئله هاش وگرنه بقیش خوبه ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sober
(27-05-2016، 21:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:19)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی ای؟
موفق باشی عزیز(:

قبولی تو کنکورش هرسال داره سخت تر میشه
سال۹۴که کنکور دادم یه کارشناسی تو تلویزیون می گفت شانس قبولی توش چهل درصده._.
مال ما هم کنکورمون خیلی سخت بود انصافا
ولی شانس قبولی توش بیشتر بود
فکر کنم هشتاد درصد
ولی ریاضی صد در صد بود
نامردا-.-*
(27-05-2016، 21:24)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی ای؟
موفق باشی عزیز(:

قبولی تو کنکورش هرسال داره سخت تر میشه
سال۹۴که کنکور دادم یه کارشناسی تو تلویزیون می گفت شانس قبولی توش چهل درصده._.
مال ما هم کنکورمون خیلی سخت بود انصافا
ولی شانس قبولی توش بیشتر بود
فکر کنم هشتاد درصد
ولی ریاضی صد در صد بود
نامردا-.-*
در حدی هستم ک قبول شم :|
کارنامه هارو بررسی کنی خیلی کار شاخی نکردن ..
رتبه برترارو نمیگم آ ! فلن بقیه رو منظورمه ..
همه رو 50 بزنی بین 1000 تا 2000 میاری ک راحت داروسازی دانشگاه تهران قبولی !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان